Uusi hiljainen tuuletin A1200-torniss...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2005 » Viestit 03/2005 asti » Uusi hiljainen tuuletin A1200-tornissa ... « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Ville
Maanantaina, 28. helmikuuta, 2005 - klo 8.02:   
... ja hiljanen kone tuli :). Entinen piti sellaista meteliä että kynnys virtanappulan painamiseen senkuin kasvoi vaan :D. Tällaisen tuularin löysin sitten ja olen erittäin tyytyväinen, tuli taas amigan käyttöön sellaista desktop-A1200 fiilistä tuon hiljaisuuden takia. Seuraavaksi korvaan pienemmät tuularit myös hiljaisilla versioilla vaikkei nuo mitään varsinaista meteliä aiheutakkaan.

Että semmosta :).

 

Ville
Maanantaina, 28. helmikuuta, 2005 - klo 8.03:   
lisäys:

Se hommaamani tuulari on se ylimmäinen Akasan malli.

 

Seppo
Maanantaina, 28. helmikuuta, 2005 - klo 13.48:   
Itselläni tuo A1200T on sellainen tohisija etten tiedä oikein mistä päästä tuota alkaisi vaimentamaan. BPPC:n tohotin pitää melkoista mekkalaa, vanhat kovalevyt vinkuu eikä ilmeisesti tuo Mirage-tornin ATX-muuntajan tuuletinkaan maailman hiljaisimpia ole. Ei oikein tiedä mistä päästä alkais melua vähentämään.

Eli kautta rantain pääsemme kysymykseen - käytitkö tuota uutta tuuletinta prosarin jäähdytykseen? Mietin vaan voisiko tuolla korvata tuon BPPC:n tohottimen...

 

Joanna
Maanantaina, 28. helmikuuta, 2005 - klo 15.36:   
Jos laite on tornissa ja sen PPC:n kohdalla on tilaa niin joku 486-aikainen jäähdytin (puhaltimineen) olisi luultavasti sopivan kokoinen.

Hiljaisin ratkaisu lienisi iso passiisi-siili, mutta koska en tiedä miten semmoiset pitäisi mitoittaa niin jätän neuvomati sen tarkemmin.. Mutta myös erilllinen isompi siili ja siihen suunnattu matalakierroksinen (eli alennetun jännitteen) 8 tai 12cm tuuletin varmaan toimisi

 

Ville
Maanantaina, 28. helmikuuta, 2005 - klo 16.49:   
Seppo:

Tuuletin puhaltaa ppc-kortille suoraan (ja jäähdyttää myös bvisionia jonka päällä on siili), mutta ppc:ssä on myös kiinni se pieni tuuletin. En ole koittanut ilman sitä pientä vikisijää mutta luulisin että tuuletus toimisi ilman sitäkin.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: