Ongelma 3d pelien kanssa

Saku-foorumi » Classic Amiga » Pelit » Viestit 2005 » Ongelma 3d pelien kanssa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Fabio
Tiistaina, 30. marraskuuta, 2004 - klo 10.48:   
Eli yritin saada wipeoutia toimimaan joten kokeilin asentaa warp3d sen cdeeltä. Nyt heretic2, glquake, shogo, quake2 valittaa ettei voi avata ikkunaa. warp3d4.2 pälle asennus ei auttanut, kirjastojen versiot pitäis olla uusimmat. tuntuu kuin pelit yrittäis avata ikkunaa wb:lle eikä omaa screeniä, koska wb:lle avautuu ikkuna jonka nimi on dll_output, siis missä vika ?

 

itix
Perjantaina, 3. joulukuuta, 2004 - klo 14.59:   
SnoopDos?

 

Fabio
Tiistaina, 7. joulukuuta, 2004 - klo 8.17:   
asensin päälle w3d 4.2:sen ja sen jälkeen on kaikki warppia käyttävät pelit kaatavat ppc:n. Poistin warp3d kirjastot ja asensin warpin mmcd:ltä mutta edelleen ppc kaatuu vaikka myös warpos kirjastot ovat v5:sta eli powerpc kirjasto on 16.0 kun wipeoutin cd:ltä löytyvä on 16.1 ja se oli asentunut kun kokeilin tuota wipeout:sta löytyvää warp3d:tä. Täytyy vielä tarkistaa tuolla snoopdosilla mikä kirjasto on jäänyt huomaamatta.

 

Fabio
Tiistaina, 7. joulukuuta, 2004 - klo 15.50:   
Lisätään vielä että heretic2 molemmat päivitykset asennettuna kaatuu kun yritän palata andoria plazalta healers toweriin earthblood mukana. Ensimmäisellä kerralla kun pääsin slummeista palaamaan ja siirryin healer toweriin niin kone ei kaatunut siinä vaiheessa mutta kaatui kun yritin siirtyä labraan tämän papin vai mikä nyt olikaan anettua ohjeet. Toisella kertaa peli jo kaatuikin heti kun kuljin ovesta joka johtaa takaisin toweriin eli sama ongelma mutta toiseen suuntaan kulkiessa kuin ennen päivityksiä.

Mihkä osoitteeseen kannattaa lähettää apu pyyntö/bugi ilmoitus, ilmeisesti hyperionille mutta kelle ?

 

Frn
Tiistaina, 7. joulukuuta, 2004 - klo 19.42:   
Fabio: SteffenH taisi olla ainakin joissain peleissä oikea osoite. En tiedä onko tässä/enää.

 

itix
Sunnuntaina, 12. joulukuuta, 2004 - klo 0.20:   
SteffenH@hyperion-entertainment.com

 

Fabio
Keskiviikkona, 15. joulukuuta, 2004 - klo 12.20:   
Nyt toimii taas. Asensin uudestaan 3.9 ja muut tarpeet. Pikku vika vaan ilmeni kun olin asentanut os uudestaan ja boing bagit päälle niin vincediä kun käynnisti niin valitti ettei löydä ver: asemaa mistään mutta suostu käynnistyy mutta promptina oli pelkkä 1.>. Kun asensin siihen päälle uudestaan os ja boingbagit niin ongelma katos. Quake2 kyllä vähän käyttäytyy oudosti käynnistettäessä, wb yrittää sulkea itseään enenkuin id logo tulee ruutuun ja sen jälkeen yrittää uudestaan ja täytyy mutta ei onnistu ja sitten täytyy käsin siirtyä quaken screenille. Shogo toimii normaalisti mutta heretic2 ei suostu käynnistyyn ollenkaan pyörittää kyllä romppua jos hereticin cd on sisällä muuten pyytää laittaan asemaan.

 

Fabio
Maanantaina, 10. tammikuuta, 2005 - klo 12.03:   
Heretic ongelma ratkaistu kiitos snoopdosin, puuttuu libs: hakemistosta chunkyppc.library. Kaatuu edelleen kun yritän siirtyä takaisin healer's tower kenttään saatuani earthbloodin haettua slummeista. Eli ilmeisesti tallennus bugi joka olis pitänyt korjautua päivityksksillä. Täytyy palauttaa käsin hereticin cd:ltä vanhat tiedostot jotka päivitykset päivittää, josko sitten pääsis eteenpäin.

 

Jupp3
Maanantaina, 10. tammikuuta, 2005 - klo 20.11:   
>Kaatuu edelleen kun yritän siirtyä takaisin healer's tower kenttään saatuani earthbloodin haettua slummeista.

Muistaakseni tuota kaatuilua sai estettyä laittamalla pelin sisäiset cachet pienemmiksi. Sitä en ikävä kyllä muista, että miten se tehtiin...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: