Delfina liten asennus

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2004 » Viestit 09/2004 » Delfina liten asennus « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Ibe U
Perjantaina, 10. syyskuuta, 2004 - klo 20.54:   
Ostin tuollaisen on paikallaan ja näyttäisi toimivan.

Delfinan omat ohjelmat jumittavat käyttiksen samoin aminetistä saatava delfinit.

Delfina init käynnistyy kuitenkin ongelmitta käyttiksen jo käynnistyttyä.

Tarvitaanko noita jos aikoo käyttää delfinaa ahin kanssa ja mp3 sten kuunteluun.

Muutenkin vinkkejä huolitaan :-)

 

jPV
Maanantaina, 13. syyskuuta, 2004 - klo 13.52:   
Eiköhän se DelfInit (tai alkuperäinen DelfMem) pidä ajaa, että saa jotain kuulumaan. Jos se kerran toimii käyttiksen käynnistyttyä, niin oletko kokeillu eri kohtiin user-starttuppia? Tai sitten pistää wb-startupiin, jos ei muuten toimi.. ei kai sillä niin väliä missä kohtaa ajelee.

Myös uudempia delfina.libraryjä kannattaa kokeilla. Esim http://siliconsonic.de/t/bin/delflib416b48.lha tai http://jpv.wmhost.com/delflib_patch_2.lzx . Ensimmäinen on Jens Schoenfeldin päivittämä ja jälkimmäinen on uusin minulta löytyvä Smackin patchaama kirjasto, joka ainakin minun Delfina Litelläni on ainoa "freezebugin" korjaava library. Kyseinen bugi aiheuttaa jumiutumisen jos dsp:llä tehdään vähänkään pidempään jotain raskasta kuten mp3:n purkua. Ilmeisesti muille Delfinoille kuin Litelle auttavat nuo viralliset päivityksetkin...

Varmaan olet löytänytkin jo, mutta pistän varalta tähän listaa mp3:sten kuunteluun tarvittavista ohjelmista:
ftp://de.aminet.net/pub/aminet/mus/play/dmdev.lha (jos haluat soittaa Amplifierilla Delfinan dsp:tä käyttäen. Pieni vinkki: muista poistaa käytöstä kaikki visuaaliset efektit, kuten oskilloskooppi jne, sillä ne eivät toimi hw-purulla ja vievät prossuaikaa silti.)
ftp://de.aminet.net/pub/aminet/mus/play/DelfMPEG.lha (shell-pohjainen soitto-ohjelma)
ftp://de.aminet.net/pub/aminet/mus/play/mhimdev.lha (jos haluat soittaa amigaamp:lla ja delfinan dsp:llä. Tais vaatia myös em. dmdev.lha:n)

Lisäksi voit joutua ylikellottamaan Liteä, jos isomman bitraten mp3:t eivät soi kunnolla. Se tehtiin aiemmin vaihtamalla kide kortille, mutta nykyään voi tehdä softallakin: ftp://de.aminet.net/pub/aminet/hard/misc/DelfTweak.lha

 

Ibe U
Maanantaina, 13. syyskuuta, 2004 - klo 20.50:   
juu asensin suoraan sen delfinin ja se aiheutti tuon delfmem taas toimii, ainakin vaikutaisi näin.

Delftweak taas tekee ikävän jumituksen käynnistettäessä ja ilmoituksen 48mhz ei ole vielä palautunut odotetaanko.?

Kun wb on käynnistynyt se käynnistyy mainiosti.

 

jap
Tiistaina, 14. syyskuuta, 2004 - klo 14.44:   
Delfina alustetaan avaamalla delfina.library ja siihen tarkoitukseen käy delfmemin lisäksi mikä tahansa ohjelma, joka käyttää delfina.libraryä.
DelfInit tekee alustuksen lisäksi pienen tempun, joka korjaa yhden alustusjumitusbugin.

Delfina Flipperin mukana on (ehkä) toimitettu DelfInitistä versio joka näyttää halutessa (Delfinan) boottauskuvan ja soittaa boottausäänen. (En saanut Individual Computersilta vahvistusta ko. asiasta eikä minulla ole Flipperiä, mutta lähetin Jensille kyllä uudemman version DelfInitistä.) En muista enää teinkö siihen muita päivityksiä :/

DelfTweak tosiaan jumittaa joskus, kun se on CLI-ohjelma - WB ei jostain syystä saa oikein käyntiin ohjelmia, joilla ei ole "WB-aloituskohtaa". Mulla on beta-versio DelfTweakista, jolle voi antaa parametrit tooltypeinä. Sen käyttöliittymä on vielä kesken ja Delfina Classic -tuki on vaiheessa. Liten kanssa se toimii kyllä.

Jos jotain kiinnostaa, niin voin antaa koekäyttöön tuon betan.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: