A1200 levari ongelma

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2004 » Viestit 09/2004 asti » A1200 levari ongelma « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Fabio
Maanantaina, 30. elokuuta, 2004 - klo 13.33:   
Tässä vähän aikaa sitten yritin laittaa lisälevaria koneeseen koneen päällä ollessa sillä seurauksella että liitin otti johonkin pinniin kiinni ja kone resetoi itsensä. Nyt on ilmennyt sellainen ongelma, että sisäinen levyasema lukee tyhjää asemaa satunnaisesti, virustorjunta ohjelmaa valittaa vähän väliä ettei pysty tarkistamaan olemattoman levykkeen bootblockia, jos laittaa levykkeen sisään niin levari lakkaa lukemasta satunnaisesti ja valittaa ettei ole asemassa dos levyä kun yrittää lukea levyä. Eilen kokeilin myös lisälevaria ja sillä on myös sama ongelma eli kumpikaan levari ei toimi. Lisäksi jos levyke on unohtunut asemaan kun koneen resetoi niin Blizzard scsikit jää jumiin eikä kone suostu käynnistymään. Mikä on siis kärähtänyt ? Muuten ei haittaa mutta jos joskus tarttis levaria johonkin.

Voisko myös se että A500 ei suostu lataamaan levyltä mitään johtua siitä, että lisälevari on ollut siinä kiinni kyseisen pikku vahingon jälkeen, vielä en ole kokeillut 500 ilman lisälevaria

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: