Oma Amy haussa...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2004 » Viestit 09/2004 asti » Oma Amy haussa... « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Jari
Lauantaina, 14. elokuuta, 2004 - klo 3.34:   
Tuli tässä iltaa istuessani muisteltua menneitä ja sitä omaa ensimmäistä Amiga 500 -konetta, jonka parissa tuli hetki jos toinenkin vietettyä pienempänä. Sittemmin kun IBM-PC:t sai jalansijaa tuli Amy vaihdettua sähkökitaraan ja vahvistimeen ja Master of Puppets tuli varsin tutuksi.

Pitää kuitenkin ihan piruuttaan kokeilla jos vaikka tärppäisi. Eli onkohan jollain Oulun suunnassa, jonne Amigani aikoinaan lähti, hallussaan Amiga 500 -konetta (laatikoineen kaikkineen), jossa olisi perinteinen neliö C=-logo ja lisämuisti, jonka kytkin on kiinnitetty "kakkoskakkosen" palaan? Tähän palaan on kolvilla poltettu "I" ja "O". Tarrakin siinä palassa taisi olla.

Luonnollisesti Amyni voi olla missä päin tahansa Suomea (vaikka kaatopaikallakin ), mutta jos jollekin nämä tuntomerkit sanovat jotain niin otappa yhteyttä.

Tuli vaan mieleen. Tosin tähän aikaan tulee vaikka mitä mieleen... :)

 

Jari
Keskiviikkona, 25. elokuuta, 2004 - klo 21.06:   
Lisättäköön vielä sen verran, että mukana tuli vielä mm. se vanha kunnon ilotikku, eli Commodore 1311 alkuperäisessa laatikossaan.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: