CD32 pelit ja A1200

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2004 » Viestit 09/2004 » CD32 pelit ja A1200 « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

scab
Perjantaina, 13. elokuuta, 2004 - klo 17.19:   
Testailin tuossa CD32 pelejä A1200 koneellani IDEfix levyn mukana tulleella CD32 emulaattorilla ja todella huonolla menestyksellä. Pelit olivat b2r sivulta imuttuja imageita ja pc:llä cd:lle poltettuja, millä sinänsä ei pitäisi olla mitään merkitystä.
Nyt olisin utelias, onko joku saanut noita CD32 pelejä toimimaan millään eri A1200 variaatiolla. Tuollaista tuotetta "CD32 emulator for A1200" on myyty, niin todennäköisesti se jollakin on tominut.
Itse en saanut n. viidestä pelistä edes alkudemoa näkyviin.

 

Jupp3
Perjantaina, 13. elokuuta, 2004 - klo 21.48:   
Jos yhtään auttaa, niin ainakin seuraavat pelit olen saanut toimimaan:

Pinball Illusions: Muistaakseni lähti aika kiltisti käyntiin... Tosin, Multiball saattoi joskus hidastella
Liberation: Ei mitään ongelmia
Super Stardust: Taisi olla 060:n kanssa ongelmia, HD-installerilla taisi saada toimimaan.
Microcosm: Lähti muistaakseni helposti käyntiin, mutta nopeusongelmia animaatioiden kanssa.
Simon the Sorcerer: Lähtee käyntiin, mutta äänten kanssa PALJON ongelmia...

 

Frn
Lauantaina, 14. elokuuta, 2004 - klo 21.33:   
Kyllä noita toimimaan saa, joskaan ei usein suoraan. Esim IdeFixin mukana tulleella emulaattorilla kannattaa kokeilla. Airsoft Softwairin emu oli muistaakseni vielä parempi, sillä se on mallia "WHDLoad" CD32-peleille, eli joka pelille oma systeeminsä.

 

scab
Maanantaina, 30. elokuuta, 2004 - klo 23.06:   
Jupp3:
Eli enemmän eloa kuin oma musta ruutuni. Noi on kaikki 060:lla testattu? Eli 1/5 toimii kunnolla. Tietty edes noi A1200 versiot ei oikein tuota 060:llaa sulata. Pätkimiset yms. nopeusongelmat tuntuvat vain kovin tutulta...

Frn:
Eli tesmailin pääosin IDE-fix:in mukana tullutta emua (kuten sanottua, huonolla menestyksellä). Airsoft emusta en ole kuullut. En kyllä ole ehtinyt asialla päätäni vaivaamaan. Täytyy kaivaa tuo ohjelma jostain ...Hum haiskahtaa kovin "maksulliselta". Tietty jos tuosta maksaisi ton 15e ja saisi edes yhden pelin toimimaan => tavoite olisi saavutettu ja ohjelma tienannut hintansa. Jos jollain on vielä mielenkiintoa ko. Amiga aiheeseen niin voisi kannatuksen vuoksi koittaa. Eipä tuota ohjelmien ostoa nyt liian kanssa tullut harrastettua, saataa olla kovinkin seesteinen tunne. =)

 

Jupp3
Maanantaina, 30. elokuuta, 2004 - klo 23.49:   
scab: Kannattaa toki testata esim. 060:n cachejen disablointia.

 

Tohtori Aivoturmio
Torstaina, 2. syyskuuta, 2004 - klo 2.46:   
Tuo Simon the Sorcerer pelin ääniongelma on muistaakseni joko siten, että IDE ohjaimisella Cd-asemalla toimii normisti ja SCSI ohjaimisella ei, tai sitten toisinpäin.

Kannattaa katsella Cd-levyiltä s: hakemistosta startup-sequencea tai vastaavaa, niitä hieman muokkaamalla saa usein myös Cd32 pelit toimimaan.

Toinen on usein päähakemistosta löytyvä tyyliin "gamestartup" tai vastaava tiedosto.

Joskus voi olla myös joku exe joka sitten ensin tekee jotain ja sen jälkeen jatkaa käynnistämällä mitä ilmeisimmän, kuten Simon.exen.

Tuosta Simon the Sorcererin käynnistämisestä olen mielestäni Sakussa joskus aikana ennen Isoa Vihaa kirjoittanut samaisen pelin arvostelun yhteydessä.

muistaakseni Surf Squirrelin mukana tuli aikanaan melkoisen hvyä Cd32 emulaattori millä useimmiten sai pelit toimimaan, haittapuolena vain oli, että saattoi seurata joku piilevä ongelma, kuten Bump´n´Burnissa epävakaisuus, joka jossain vaiheessa jumitti pelin ja joku "mean show" tai jotain peli jossa ohjain jossain vaiheessa yleensä 15 minuutin sisään päätti että vasemmalle painaminen on koko ajan aktivoituna.

 

Jupp3
Torstaina, 2. syyskuuta, 2004 - klo 12.06:   
Kuulema Simon the Sorcererin ongelmiin saattaa auttaa, jos pistää buffers=1 CD-asemalle...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: