Ajuria RTL8019-verkkopiirille (NE2000...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Ohjelmointi » Viestit 2004 » Ajuria RTL8019-verkkopiirille (NE2000?) « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

mkl
Torstaina, 5. elokuuta, 2004 - klo 19.17:   
Voiko esim. cnet:in tai muun ajureita muokata toimimaan ISA-väylään tarkoitetun RTL:n Ethernet-piirille? Tuon piirin pitäisi jollain asteella olla NE2000-yhteensopiva. Tarvitsisin tietoa valmiin ajurin saatavuudesta, jotta osaisin päättää, tehdäkö piirilevy A500:sen trapdooriin, jossa olisi muistin ja kellon lisäksi Ethernet-piiri.

 

mkl
Torstaina, 5. elokuuta, 2004 - klo 19.28:   
Lisäksi:
Onko mahdollista tehdä yhdelle korpulle mahtuva järjestely, jossa mountataan kotiverkossa oleva verkkoasema, josta Amigan buuttia jatketaan?
Miten muuten tiedostojen attribuuttilippujen eroavaisuudet eri järjestelmissä tässä tapauksessa vaikeuttaisivat elämää? Esimerkiksi Wdoussissa jos ajaa UAE:ta ja tiedostot ovat Wee:n kansioissa, niin "script"-lippua ei saa toimimaan, vaan skriptit pitää ajaa execute-komennon avulla.

 

miksuh
Torstaina, 5. elokuuta, 2004 - klo 21.00:   
Tollasra ajuria tuskin on, koska Amigassa ei ole käytännössä koskaan käytetty mitään ISa kortteja. Ainut mahdollisuus edes saada ne toimimaan on omistaa jku PC-emulaattorikortti, bridgeboard tjsp.

 

Joanna
Torstaina, 5. elokuuta, 2004 - klo 23.55:   
Muistelisin että Trossi teki aikoinaan jonkin Bridgeboard nettikorttiajurin ... Luultavasti projektin iän huomioon se on ollut joku NT2000 tyyppinen antiikkipiiri.

 

mkl
Perjantaina, 6. elokuuta, 2004 - klo 17.07:   
PCMCIA-korttien piirit voinevat olla sukua ISA-korttien piireille??
-------------------------------------------
Kirjoitin:

"Miten muuten tiedostojen attribuuttilippujen eroavaisuudet eri järjestelmissä tässä tapauksessa vaikeuttaisivat elämää? Esimerkiksi Wdoussissa jos ajaa UAE:ta ja tiedostot ovat Wee:n kansioissa, niin "script"-lippua ei saa toimimaan, vaan skriptit pitää ajaa execute-komennon avulla."

Tosin se taisikin olla Linux-filesysteemi, mutta silti näissä on pieniä eroja, jotka sähländää.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: