Pahoja+Ikäviä Miami & YAM ongelmia...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2004 » Viestit 06/2004 asti » Pahoja+Ikäviä Miami & YAM ongelmia « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Sunnuntaina, 11. huhtikuuta, 2004 - klo 18.13:   
Minulta katosi erään kiintolevy partion sisältö jonka onnistuin kalastamaan mutta Miamin keyfilet uudelleen asentamani Miamin kanssa eivät toimi. Miami on sama versio eli mitähän tässä täytyy tehdä ? ja tuo kalastettu Miami Exe ei ole ajettavissa.:( ja jouduin myös YAMin asentamaan uusiksi niin tälle kait uudelle versiolle en saa noita vanhoja maileja luettavaksi vaikka hakemisto polut on oikein.:( eli YAM ei silti näe noita vanhoja maileja jotka korvaamattoman arvokkaita.:( Ja tuon pelastetun filenipun exet ainakin 5kpl jota kokeilin eivät ole ajettavissa.:(
ja katoaminen kävi näin eli perjantai iltana kone toimi ok mutta Lauantai aamuna kun pistin päälle eräs kiintolevy partitio oli kateissa ja DiskSalv jolla filee pelastin sanoi partiosta että UnMounted. Toivotaan että saitte tolkkua ja toivottavasti täällä joku guru paikalla (mahdollisimman pian siis).:)
Jos olisivat pelkkää tekstiä nuo mailit niin äkkiäkös niistä rakkaimmista skandit korjaisi.:) mutta koska mukana myös liite filejä niin homma ei olekkaan yhtään helppo.:( (liitteetkin on arvokaita)

 

JPQ
Sunnuntaina, 11. huhtikuuta, 2004 - klo 18.15:   
Unohdin sanoa että ohjelmat on toisella kiintolevyllä jonka laite nimi toinen eli se on sg1 eikä hd1 mutta hakemistot osoittaa paikkaan projects:xxyyzz/incoming jne. niinkuin tähänkin asti.:( (nekin tosin uudella kiintolevyllä nyt on pelkkiä SCSI levyjä käytössä) ja mistähän tuo alkuperäis katoamis temppu johtui kun kaikki muut partitiot eli 3kpl toimivat kyseisellä levyllä.:(

 

JPQ
Sunnuntaina, 11. huhtikuuta, 2004 - klo 18.16:   
YAMin Osoite kirjakaan ei siirry tosin se on käytännössä turha (saan osoitteet muualta uusiksi) mutta sekään ei ole YAMista "validi".:(

 

Ville
Sunnuntaina, 11. huhtikuuta, 2004 - klo 19.30:   
Ootko tsekannu ettei virus oo päässy koneelle tai jollain ohjelmalla tarkastanu filesysteemin toimivuuden?

 

ei pysty
Sunnuntaina, 11. huhtikuuta, 2004 - klo 20.30:   
Voisi vastata ongelmaan, jos tuosta tuubasta mitään järkevää erottaisi. JOTAIN järkeä hei juttuihin? Edes muutama piste ja pilkku?

 

Jupp3
Sunnuntaina, 11. huhtikuuta, 2004 - klo 20.59:   
JPQ:

Voisit tietenkin yrittää importata YAM:n maileja simplemailiin:
http://simplemail.sourceforge.net/index.php

 

JPQ
Sunnuntaina, 11. huhtikuuta, 2004 - klo 22.46:   
ei pysty: no yritän uusiksi (karsien epäolenaisena pitämäni kohdat) eli
Miami ei hyväksy disksalvilla pelastamamiani keyfileitä (pelastin ne entisestä Miami asennuksesta jossa oleva Miami (siis ohjelma itse) ei toimi).
Ja toiseksi uusi YAM ei avaa vanhaa osoite kirjaa (olikohan se tehty 2.3p1:sellä nykyinen on 2.4p1) eikä avaa vanhoja arkistoimiani maileja. Osoite kirja mukamas viallinen. ja mailit eivät yksikertaisesti näy kansioissaan.
Ville: tarkistin just tässä boottipartiton (ei se jonka kanssa oli ongelmia vaan erästoinen ja ikävä kyllä tyhjäsin tuon ongelma partition formatilla jo tosin disksalvilla pelastin kaiken mitä pystyi)
Jupp3: kokeilen.

 

JPQ
Sunnuntaina, 11. huhtikuuta, 2004 - klo 23.06:   
Jupp3: onnistuu nähtävästi muuten mutta voiko noita maili kansioita mitenkään siirtää kun se kentää missä hakemisto polku ei editoidu täällä.:(
ei pysty: hyvä kun olet asiallinen varsinkin nyt tämän olotilani tuntien (hattuttaa liikaa olen räjähdys pisteessä) en halua hattuilua kuulla.

 

JPQ
Maanantaina, 12. huhtikuuta, 2004 - klo 17.34:   
No niin eli yksi ongelma on jäljellä eli ne Miamin keyfilet.:(
PS. Eli SimpleMail hoitanee jatkossa sen mitä YAM ennen.:)

 

JPQ
Tiistaina, 13. huhtikuuta, 2004 - klo 2.41:   
Asian vierestä ArtEffectkin (Versio on 1.5) kaatuu kun ajan asennettuani sen.:(
Tosin tämä softa jota en todellakaan välttämättä tarvitse ja muutenkin kamalan buginen hyvä kun ostin sen AminetCDeellä enkä erillisenä tuotteena.:)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: