VirtualGP:stä

Saku-foorumi » Classic Amiga » Pelit » Viestit 2004 » VirtualGP:stä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Moderaattori
Keskiviikkona, 31. maaliskuuta, 2004 - klo 22.58:   
Keskusteluntynkää siirretty Tori-osastolta Classic Amigan Pelit-osastolle.

 

Janne Peräaho
Sunnuntaina, 29. helmikuuta, 2004 - klo 23.04:   
Myydään seuraavat ceedeet:

[...]

Virtual GP
-formula 1 peli - 1998 kauden autot
-AGA- tai grafiikkakortilliset Amigat
-4MB RAM, 030 CPU 25MHz
-tuki digitaalisille ja analogisille rateille ja joystickeille

hp. 6 euroa

 

miksuh
Maanantaina, 1. maaliskuuta, 2004 - klo 14.19:   
Onko toi VirtualGP nyt yhtään edes samaa luokkaa, kuin MicroProsen F1GP ? Toihan muistaakseni on se lopullinen versio pelistä mikä oli aivan kehityksen alussa Alien F1 tjsp? Jos toi on hyvä, niin voisi kiinnostaa, eiköhän mulla ole 6EUR +pk varaa sijottaa :)

 

miksuh
Maanantaina, 1. maaliskuuta, 2004 - klo 14.28:   
Tietty ei sitä varsinaisesti tartte alkaa mulle varaileen, eli jos joku muukin kiinnostunut ja ehtii eka, niin ostakoon pois. Muuten vois ehkä kiinnostaa testiä tota.

 

Seppo
Maanantaina, 1. maaliskuuta, 2004 - klo 16.26:   
miksuh: VirtualGP on keveästi realistisin F1-simu Amigalle mikä tarkoittaa sitä että tuon auton ajaminen menestyksekkäästi siinä on paljon vaikeampaa kuin F1GP:ssä - koska auton säädöt vaikuttaa huomattavasti enemmän ajokäytökseen kuin F1GP:ssä niin ainakin alussa menee melkoisesti aikaa saada se vahvasti peräpainoinen pulkka kulkemaan sinne minne haluaa. Mutta jonkin aikaa kun on VGP:llä värkännyt alkaa F1GP tuntua hieman 'lelulta' :)

Grafiikka on tekstuurimäpättyä (joskin maasto tuntuu hieman 'litteältä' F1GP:hen verrrattuna) ja pyörii luihakkaasti turbo-Amigassa. Parasta nautintoa pelistä saa kun
kytkee siihen analogisen ratin - realistisempaa ajokokemusta kuin mitä VirtualGP silloin tarjoaa saa Amigan ajopeleistä turhaan hakea.

Peleinä F1GP ja VirtualGP ovat minusta molemmat loistamia, mutta kuten aiemmin sanoin, tämä VGP vaatii hieman panostusta pelaajalta ennenkuin se alkaa antamaan 'kicksejä', joten jos sinulla riittää kärsivällisyyttä kehittää autoasi siinä kuin ajotaitoasi, niin VirtualGP antaa taatusti vastinetta tuolle pyydetylle euromäärälle :)

P.S VirtualGP:lle on olemassa oma Yahoo group, jossa voi käydä nuuhkimassa pelaajien kommentteja. Sieltä saa myös sitten viimeisimmän päivityksen peliin, joka tuo mukanaan mm. arcade-moden niille, joille se simu-moodin kyyti on liian kylmää :-)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: