Tiedostojen siirto PC:lle

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2004 » Viestit 03/2004 asti » Tiedostojen siirto PC:lle « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

rt
Maanantaina, 12. tammikuuta, 2004 - klo 15.38:   
Tämä on hyvin perustavaa laatua oleva kysymys, mutta haluaisin silti jonkinlaista käytännön tietoa aiheesta. Olen ajautunut tilanteeseen, jossa haluaisin siirtää tiedostoja Amigalta (perus a1200 kovalevyllä, WB3.0) PC:lle (WinXP). Kyseeseen tulee lähinnä nollakaapelin käyttö, koska en halua hankkia lisähardwarea verkotusratkaisuja varten ja parallel-portin käyttö edellyttää kai erikoiskaapelin käyttöä? Millaista softaa tarvitsen Amigan ja PC:n puolelle? Millainen kaapelin tulisi olla; kelpaako normaali nollakaapeli, joka kytkettäisiin Amigan puolella adapterilla (kapeasta 9-pin leveään Amigan käyttämään leveään sarjaporttiin) vai olisiko syytä hankkia kaapeli, jossa on molemmissa päissä leveät sarjaliitännät? Periaatteessahan tällä ei pitäisi olla väliä?

rt

 

Jope
Maanantaina, 12. tammikuuta, 2004 - klo 21.08:   
Vaihtoehtoja:

1) termis molempiin päihin ja zmodemilla siirrät kalat
2) pc2am, saat mountattua pc:n levyt amigan puolelta toimi ihan hyvin win98:n alta aikoihnaan.. Pitäisi toimia myös XP:ssä, joskaan en ole testannut..
3) Twinexpress (ei tue tietääkseni yli 8.3-filenameja)
4) Amiga Explorer - voit selailla Amigan levyjä winkkarista + drag'n'droppailla ADF:iä korppuasemil{ta|le}. (maksullinen)

Mitähän vielä.. Noi kaikki kuitenkin toimii ihan nullikalla, ei tarvi mitään erikoisjohtoja, jos et haluu tehdä. Perus-A1200 ei välttämättä jaksa 115200bps vauhtia, mutta mahd. vähän värejä päällimmäiselle screenille niin kohtuulliset vauhdit onnistunee.

 

hooligan/dcs
Maanantaina, 12. tammikuuta, 2004 - klo 21.46:   
Panet sen amiga kovalevyn kiinni peeceehen ja mounttaat sen winuae:sta.. eikse ole nykyään mahdollista jos oikein muistan?

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: