Digibooster Pro & AHI + Newtrackerin ...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 11/2003 » Digibooster Pro & AHI + Newtrackerin AHI pathiversio « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Tiistaina, 18. marraskuuta, 2003 - klo 0.32:   
Mikähän on siinä ettei ainakaan kaksi eri DigiBooster Pro versiota saa ahi.deviceä avattua vaikka muut softat toimii AHIlla OK. Ja Aminetin AHI patchattu NewTracker jämähtääk kanssa hyvin pian ja sinäkään aikana kun toimii ei ääntä kuulu. Esim. SoundFX toimii todella hyvin ja ahin just korjaus asensin kun yritin päivittää sen kun luulin että on kyse tuossa pulmassa ahi asennuksen solmussa olosta eipä ollutkaan paitsi korjaus asennuksen aikana ja vahingot sain jo korjattua.:)
Tarve olisi moniraita sample sekvenserille AHI tuella kun en jaksa paulaa kytkeä tilapäisesti käyttöön ja sitä paitsi voisin käyttää tällöin paremmin 16bit sampleja ja isommalla ratella olevia siis tuon DigiBooster PROOn kanssa.

 

deeq/RNO
Tiistaina, 18. marraskuuta, 2003 - klo 23.33:   
http://www.hd-rec.de/

 

JPQ
Keskiviikkona, 19. marraskuuta, 2003 - klo 1.09:   
deeq/RNO: eipä korvaa trackeria linkkisi. Ja mainittu softa on jo tuttu entudestaan korjaantuisi se yksi bugi siitä ja toivon ettei softa ole kullut kun ei ole mitään uutta vähän aikaan kuulunut ja toki myös MorphOS versio olisi kova sana.

 

deeq/RNO
Keskiviikkona, 19. marraskuuta, 2003 - klo 3.05:   
JPQ: ok, ymmärsin että "Tarve olisi moniraita sample sekvenserille". Kannattaa laittaa Thilo Köhler:lle vaikka emailia että korjaa bugin, ellei sitä ole jo ehtinyt tekemään. Ja toki myös AmigaOS4 versio olisi kova sana.

 

JPQ
Keskiviikkona, 19. marraskuuta, 2003 - klo 3.18:   
deeq/RNO: Bars&Pipesiäkin toivoisin bugitomana versiona ja myös mainituille käyttiksille. Ja HDRecistähän on kait joskus tulossa jo AmigaOS4 eli käsittääkseni sillä sitä varsinaisesti ruvetaan soodaamaan. Eräissä hommissa kun Classic Amigassa loppuu teho eli oliko softa synat.
PS. Selitin huonosti.

 

deeq/RNO
Keskiviikkona, 19. marraskuuta, 2003 - klo 13.53:   
JPQ: Jeps, itsekin testailin uudella betalla (0.9a) niin kyllä loppui 060:sta puhti jo kättelyssä :)

Kätevää kun tuolla hd-recillä saa nytten useita eri efektejä (mm. echo, reverb, chorus, compressor, deesser, eq, vinyl jne..) samalle raidalle. Tarvittaisiin vain sitä tehoa koneelta tosiaan.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: