Peli jonka haluaisit / joka kannattai...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Pelit » Viestit 2003 » Peli jonka haluaisit / joka kannattaisi julkaista Amigalle « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Ibe U
Lauantaina, 8. marraskuuta, 2003 - klo 21.34:   
Eli tälläinen positiivinen keskustelun aihe tuli mieleen.

1. Peli jonka haluaisit amigalle tarkoittaa omaa mieltymystä itselläni siis

Settlers 2

2. aiheena mikä peli kannattaisi julkaista amigalle, tarkoittaen sitä että tekijä saattaisi jopa saada rahaa. Uskon itse että

jokin lätkä/jalkapallo peli

tyyliin NHL v.96/97 tai FIFA v.96/97

Amigalle ei ole ainuttakaan hyvää urheilu peliä. Urheilu pelit eivät koskaan ole olleet toivomus listalla, mutta aina ne ovat myynnet hyvin.

 

R2D2
Lauantaina, 8. marraskuuta, 2003 - klo 21.47:   
Jeps, Settlers 2 olisi kiva saada Amylle. Eikös muuten Titan sen jo valmiiksi asti kääntänytkin, kunnes heiltä lopulta kuitenkin julkaisuoikeudet evättiin?

 

JPQ
Lauantaina, 8. marraskuuta, 2003 - klo 22.12:   
Samaa mieltä olen teidän kanssanee ja jopa uudemmat jos löytyy. Ja SimCity 3000 toisena. Kohtaan kaksi: Mutta joku Tomb Raider sitä varten että eräät tyypit saadaan amigisteiksi sen avulla ehkä.

 

itix
Lauantaina, 8. marraskuuta, 2003 - klo 23.21:   
Urheilupelit ovat nykyään kalliita. Pitää olla oikeat joukkueet oikeilla pelaajilla ja mieluiten oikean näköiset pelaajat.

 

jPV
Sunnuntaina, 9. marraskuuta, 2003 - klo 9.06:   
NHL sarjan peli olisi jees, mutta myös autopeleistä on Amigalla huutava pula. PC:ltä portattavaksi niitä olisi vaikka kuinka.. varmaan jonkun vuoden takaisia sais pyöriin suht hyvin. RTS ja FPS tyylisiä on Amigallekin jo ihan tarpeeksi, joten jollekin muulle lajityypille olisi varmasti kysyntääkin paremmin..

 

potkustart
Sunnuntaina, 9. marraskuuta, 2003 - klo 11.00:   
System Shock 2

 

Seppo
Sunnuntaina, 9. marraskuuta, 2003 - klo 12.48:   
1. - Konamin Pro Evolution Soccer 2
- NHL 2004 (mukana SM_liiga ja Oulun Kärpät) :)

- B-17 Flying Fortress 2 (tai jokin muu loistava lentosimu)

2. Ennenkaikkea jokin kunnollinen rallisimu tyyliin: V-Rally 3, WRC 2, Colin McRae Rally 4...näitä ei ole pahemmin Amigalla näkynyt

Jokin loistava UFO-tyyppinen peli olisi myös mannaa

 

Seppo
Sunnuntaina, 9. marraskuuta, 2003 - klo 12.58:   
Ibe U: Onhan Amigalle Kick Off/Sensible Soccer (ainoastaan Konamin PES-sarja on samalla tasolla kuin esim Sensible World of Soccer) ja lätkässä ikivanha klassikko Wayne Gretsky Hockey. Tenniksessä löytyy ehdoton klassikko Pro Tennis Tour 2. Golfista mainitsisin MicroProse Golfin, PGA Tour Golfista puhumattakaan. Archer McLean on tehnyt mm. omaa nimeään kantavan loistavan snooker-pelin.

Ja sitten on Cinemawaren "TV Sports"- sarja ja tietenkin kasibittisiltä käännetyt Epyxin lajikokoelmat... eli löytyy noita hyviä/loistavia urheilupelejä Amigaltakin sylikaupalla, kunhan tarpeeksi kauas historiaan kurkistaa :)