Cd-aseman asennus idefix97

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 11/2003 » Cd-aseman asennus idefix97 « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

TemEbo
Maanantaina, 3. marraskuuta, 2003 - klo 8.15:   
Eli yrittelin vkloppuna saada cd-asemaa pelaamaan A500, mut eipä oikein onnistunu. Ide ohjaimena on viper520cd, os3.0. Onnistuuko asennus edes WB3.0 alaisuudessa ja idefix97:lla. Idefix löytää ja tunnistaa aseman, mut mites homma siitä jatkuu? En ole käyttänyt idefix97 kovin paljon joten tiedot hataria sen käytöstä.

 

miksuh
Maanantaina, 3. marraskuuta, 2003 - klo 17.36:   
Onko sulla CD0 ikoni devs:dosdrivers hakemistossa ? Siis se minkä Idefix97:n asennus luo. Jos idefix97 on asennettuna oikein, niin sen pitäs kyllä lähteä toimimaan ihan heittämällä. Tolle ohjaimelle en kyllä itse ole idfixiä koskaan toimaan laittanut.

 

TemEbo
Tiistaina, 4. marraskuuta, 2003 - klo 7.16:   
Devs/dosdrivers hakemistosta löytyy cd0 ikoni, mut kun shell:stä antaa käskyn mount cd0 antaa virheilmotuksen: "SectorsPerTrack" invalid keyword. WB3.1 alla homma muuten toimii, mount cd0 käskyllä antaa ruudulle viestin: already mounted, mut cd0 asemaa ei "löydä" mistään. Pitäiskö sen luoda joku ikoni jonnekkin josta klikkaamalla pääsee käsiksi asemaan? Vai juuri tuo cd0 on se?

 

zipper
Tiistaina, 4. marraskuuta, 2003 - klo 12.44:   
On. Dosdriversiin laitettuna sen pitäisi bootatessa automountata CD0, muualta mountin voi tehdä kaksoisklikkaamalla. Mutta kannattaisi katsoa esim editorilla, mitä
deviceä CD0 on asentunut käyttämään ja onko se varmasti juuri Idefixistä kotoisin oleva CD0. Ja mitä deviceä viper käyttää, sopiiko sille tavallinen atapi.device. Idefixin filesysteemihän on L:CacheCDFS.

 

Thematic
Tiistaina, 4. marraskuuta, 2003 - klo 20.07:   
'mount'-komennon jälkeen, varsinkin jos asema on tyhjä, 'info cd0:' pitäisi ilmaista laiteajurin olemassaolo, esim. "No disk present".

 

TemEbo
Maanantaina, 17. marraskuuta, 2003 - klo 9.09:   
Kiitos hyvistä neuvoista =). Sain cd-aseman pelaamaan, mitä nyt jouduin muutaman kerran asentamaan idefixin uudestaan. Sitä yrityksen ja erehdyksen kautta oppii kaikkea kivaa...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: