Flash-massamuistit

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 10/2003 » Flash-massamuistit « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Thematic
Maanantaina, 13. lokakuuta, 2003 - klo 19.25:   
Onko kukaan kokeillut näitä "kitkattomia" massamuisteja esim. A1200:n IDE-ohjaimella? Eiköhän nuo toimi mutta olisi kiintoisaa kuulla tarkemmin. 128 MB:n kapasiteetilla noita saa siis parilla sadalla eurolla. Vaikuttaisi varsin näppärältä, kunhan ei mene polttamaan niitä sillä kuuluisalla 5V jännitteellä.

 

mixu
Tiistaina, 14. lokakuuta, 2003 - klo 13.24:   
Häh? IDE flash massamuisti? Enpä ole kuullut moisista. Eikös ne flash massamuistit ole USB liitännällä?

 

Rebb
Tiistaina, 14. lokakuuta, 2003 - klo 13.49:   
Taitaa Thematic tarkoittaa noita muistikortteja, jotka on kytkennältään käytännössä ide kovalevyjä. Itse en ole tuollaista kokeillut, mutta pc:ssä toimii, joten toimii luultavasti Amigallakin hienosti.

 

JPQ
Tiistaina, 14. lokakuuta, 2003 - klo 15.27:   
Jokuhan minusta just möi CF korttia joskus Amiga600.seen täällä foorumilla adapteri palan kanssa ja adapteri oli IDE Väylään jos en sekoile. ns. aadapteri oli kait pelkkiä johdotuksia paikasta X paikkaan Y.

 

Anu Seilonen
Tiistaina, 14. lokakuuta, 2003 - klo 21.36:   
Trolliviesti ja vastaus siihen poistettu. Tämänsuuntainen keskustelu loppuu nyt. Shakespeareksi meistä kenestäkään ei ole, joten seuraavan kerran kun vastaavanlaista henkilökohtaista mollausviestiä tekee mieli kirjoittaa, menkää katsomaan peiliin ja sitten nukkumaan. Kolmatta kertaa en varoita.

--Moderaattori


Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: