SCSI ongelma

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 10/2003 » SCSI ongelma « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Fabio
Torstaina, 2. lokakuuta, 2003 - klo 15.18:   
Tuli sellainen ongelma eteen ,että kun kokeilin tuon blizzard scsi kit iv ajuri levykkeellä olevan scsiconfig ohjelmalla pistää kovalevystä synchronous moodin päälle niin kone ei enää suostu käynnistyyn kovalevyltä eikä korpulta, käynnistyksessä tapahtuu muuten kaikki niinkuin ennen muutosta, mutta early startuppiin ei pääse eikä kone boottaa kummaltakaan asemalta ja scsi cd-r säännöllisin noin parinkymmennen sekunnin välein pyörähtää.

Miten sen kovalevyn sais takaisin asynchronous tilaan vai onko se mahdotonta, eli ei auta vaikka vaihtais toiseen koneeseen ? auttaisko pc:ssä levyn käyttäminen eli alustaminen pc käyttöön ja takaisin 1200:seen. Luultavasti koska kun se ei kerta suostu käynnistymään 1200:ssa, ei muuten väliä vaikka ei saiskaan toimimaan enää (välillä vois pitää hiukan taukoa koneen käytössä ja lukea vaikka pari kirjaa odotellessa), mutta kun se on lainassa boogielta siksi aikaa kun saan ZIV:sen fastata kortin kun EIDE99 on hiukan tiellä tuon PCI ZIV.

 

amiman
Keskiviikkona, 29. lokakuuta, 2003 - klo 22.17:   
tee yksinkertainen workbench boottilevy, karsi
turhat pois ja laita sinne hdtoolbox. valitse
hdtoolboxiin blizzardin scsi device ja hoida homma kotiin.

 

Fabio
Perjantaina, 31. lokakuuta, 2003 - klo 20.46:   
Muuten kyllä muttakun se ei suostu tekeen mitään scsi kovalevyn ollessa kiinni koneessa joten en voi tehdä mitään. Mutta ongelma onjo ratkaistu Boogien ystävällisellä avustuksella, eli käytettiin toisessa koneessa jossa se suostu toimiin. Mutta lopulta viahdettiin koko kovalevy toiseen joka toimii paremmin koneessani.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: