Picasso96 ja CyberGraphics samalla ko...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 9/2003 » Picasso96 ja CyberGraphics samalla koneella ? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

J.
Lauantaina, 20. syyskuuta, 2003 - klo 18.37:   
Miten mahtaisi onnistua Picasso96:n ja CyberGraphicsin käyttö samalla koneella onnistua ? Olen huomannut että itse Cinema 4D:llä tekemieni animaatioiden esittäminen PPaintilla ei onnistu vaan kone kaatuu jos niitä yrittää esittää. Ajattelin sitten kokeilla muuttaa animaatiot QT-formaattiin aminetistä löytämälläni anim2qt-ohjelmalla jotta niitä voisi esittää ikkunassa WB:ssä mutta OS3.9:n muikana tullut Action valittaa jotain !"unknown compression mode -jpeg". Aminetistäöä löytyty kyllä QT-playereita mutta suutrin osa tuntuu vaativan CyberGraphixin (kone on siis Mediator+Voodoo+P96). Jos asentaisin koneelle CGX:n voisiko siitä tulla ongelmia P96:n kanssa ? Vai onko toista vaihtoehtoa ?

BTW valitan typoja mutta käsi kipsissä ei ole ihan helppoa kirjoittaa näppikselläöä...

 

miksuh
Lauantaina, 20. syyskuuta, 2003 - klo 18.41:   
Kannattaa vilkasta Picasso96:n manuskaa, sielä oli joku tooltype/ympäristömuuttruja, joka korjaa noi PPaintin ainmaatio ongelmat. En osaa sanoa onko tossa just siitä kyse, mutta luulisin että on. CGX:n ja Picasso96:n ajaminen yhtäaikaa ei onnistu.

 

Seppo
Sunnuntaina, 21. syyskuuta, 2003 - klo 1.49:   
miksuh puhuu asiaa. Kyselin tätä itse jokin aika takaperin eri foorumeilla ja konsensus oli että yhtä aikaa ei CGX ja P96 voi koneessa olla pyörimässä.

P96:ssa on muuten kohtuu pätevä CGX-emulaatio, joten useimmat CGX:ää vaativat ohjemat ja pelit toimii ongelmitta P96:sen alla.

 

Sami Ylönen
Sunnuntaina, 21. syyskuuta, 2003 - klo 3.36:   
Yhteiselosta kommentoin vielä:

Onnistuu varsin hyvin, mutta hommassa on pakko pitää huolta siitä ettei devs:monitors/ hakemistossa ole päällekkäisyyksiä. Eli VAIN Picasso96 tai CGX ajurit kerrallaan, toiset vaikkapa monitors_disabled-hakemistoon (näin itselläni muinoin).

Eli voit käyttää jompaa kumpaa, mutta molemmat patchaavat samoja grafiikka-funktioita joten jos ajat molemmat RTG-softat samaan aikaan niin kone tuskin edes käynnistyy ja kaatuu viimeistään siinä vaiheessa kun ruutua yritetään avata.

Tietty ne asetukset kannattaa katsoa kuntoon, säästää pidemmän päälle vaivaa aika paljon. Pojat (tässä tapauksessa) tietää mistä puhuu :-)

 

Jupp3
Sunnuntaina, 21. syyskuuta, 2003 - klo 17.23:   
Amigallehan on ainakin CGX-ruudulla toimiva animaationnäyttöohjelma (Siis niitä .anim tiedostoja, mitä PPaint:kin tallentaa)

Oliskohan nimi ollut Cyberanim?

Kannattaa kokeilla...

 

JPQ
Sunnuntaina, 21. syyskuuta, 2003 - klo 19.49:   
P96 ja CGX ns. kumoavat toisensa koska molemmat patchii käyttistä tietääkseni melkoisen rankastikkin eli ainakin graphics libearyn rutiinien väliin mennään ainakin käsittääkseni. Jupp3: on kyllä tuo ja on mulla asennettuna. Eipä vaan näytä nopeimpia animaatioita ymmärtääkseni täydellä nopeudella. Kertoo saavutetun nopeuden ja oikean nopeuden myös muistaakseni.
PS. harmi kun nes ei emu ei toimi p96:sella mutta cgx:eellä toimii mikähän noissa noin eroaa ? kun kaikki muu toimii.

 

J.
Keskiviikkona, 24. syyskuuta, 2003 - klo 18.17:   
Okei, Cyberanim tuntuisi toimivan, mutta löytyskö tuohon tooltypeä jolla saisi pyörähtämään ikkunassa WB:ssä ? Tai vaihtoehtoisesti toista ohjelmaa joka osaa näyttää animaatiot ikkunassa WB:ssä.

OT: Oli muuten melkoisen vauhdikas luutuminen, hieman reilussa viikossa (muistaakseni) värttinäluun murtuma parani. Lieköhän meikäläisellä paranemisvoima ;-)

 

JPQ
Keskiviikkona, 24. syyskuuta, 2003 - klo 19.25:   
J.: ööh ekai uusi multiview (OS3.9:sin) ja sopiva datatype (se käyttiksen mukana oleva) selviäisi jotenkin mutta tuskin kunnialla (ei nopea siis ja eikä tainnut HAM animaatio pyöriä ikkunassa noilla vanhoilla datatypeillä (vanhemmat kuin OS3.5/OS3.9 ainakin uusimmat osaa minusta ikkunassa näyttää jopa ham kuvan))näin muistelisin.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: