PrepareEmul- ja VisualPrefs-ongelmia

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 08/2003 » PrepareEmul- ja VisualPrefs-ongelmia « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Keskiviikkona, 6. elokuuta, 2003 - klo 22.54:   
Silloin joskus harcoin kun tuo PrepareEmul suosuu toimimaan 060 (Blizzard SCSIlla) turboni kanssa niin Shapeshifter jämähtää emudoin mäkin boottiin. Ja toiseksi Visual Prefs pysäyttää nykyään startup-sequencen suorituksen tyyliin ei pahadu mitään kun painan enteriä oliko kerran tai pari tulee object not found teksti ruudulle.
Ennenhän tuo jälkimäinen toimi kuin unelma ja 030 aikoina myös tuo PrepareEmul (silloin ei ollut SCSIa). Entäs miten saan disabloitua sen että Shell ikkuna tulee oletuksena vanhana CON: ikkunan kun piti tehdä tosi tyly korjaus asennus eli esim. AmigaOS3.9 sisään sitten boingbagit. että DirOpus,APDF,TVPaint rupeavat jälleen toimimaan.
Jotin kummallista soppaa tässä on josko jotkut viitsisivät edes arvella jolleivat jopa tietää missä pulma. Olisi kiva saada Fusion tai Shapeshifter toimimaan kun Mäkille löytyy yksi tärkeähkö softa.

 

JPQ
Keskiviikkona, 6. elokuuta, 2003 - klo 22.55:   
Plus visual prefs on tarpeen paremman näköisen WB:een plus Photogenics1.2a:sen vakauden takia.

 

miksuh
Torstaina, 7. elokuuta, 2003 - klo 11.58:   
Ei prepare emulia tarvii enää käyttää, kun on Pirun Blizkick :) Muistaakseni juuri siinä oli moduuli, jolla olen koko preparemulin korvannut :)
Ja hyvin toimii, muistaakseni itsellänikin oli aikanaan jotain ongelmia ton vanhan prepareemulin kanssa.

Täytyy katella assyilla olessa vaikka mikä tossa sun shellisä vois ola. mä en nyt just muista mitä kaikea se OS3.9:n VNC vaatii, en oo kotona nyt vaan koululla kävin tulostamassa noi assyjen infoläpyskät.

 

JPQ
Torstaina, 7. elokuuta, 2003 - klo 15.31:   
miksuh: Niin sehän VNC vaatii jotain mutta kaikki vaatimukset lienee saatavilla paitsi sitä en tiedä miten vanhan CONin saisi automaagisesti korvatuksi uudella ja samoin on RAW:in kanssa.
Täytyy tuota BlizKickkiä vilkaista.

 

Thematic
Torstaina, 7. elokuuta, 2003 - klo 18.33:   
CON: korvautuu VNC:llä kun s:user-startupissa on rivi setvnc quiet mount override as CON:

 

JPQ
Torstaina, 7. elokuuta, 2003 - klo 19.07:   
Thematic: kiitos ja varmaan samoin RAW: korvataan oliko VNR:llä. Mutta ikävemmät pulmat on ehkä ratkomatta...