Screenmode

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 07/2003 » Screenmode « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Timppa
Perjantaina, 25. heinäkuuta, 2003 - klo 23.44:   
Pitkästä aikaa laitoin vanhuksen käymään. Nyt on sellainen pulma, että koneessa on ollut kiinni ennen 19" Hitachin ruutu. Nyt tuo on kiinni 14" ruudussa ja tietysti taajuudet menee yli.
Pystyykö tuota screenmode.prefs:ä puukottaan? Vai olisko jotain muuta hyvää ideaa. Ei viitsis roudata tuota isoa töllöä tuohon ihan heti.

Ja konehan on seuraavanlainen:
A1200 torni
AOS3.5
BlizzardPPC 040/166e
BvisionPPC
128MB ram
4+2Gb levy

 

Thoriel
Lauantaina, 26. heinäkuuta, 2003 - klo 1.12:   
Tädillä saattaa jo vintissä heittää, kun on Aidon Amigan käytöstä jo sen verran aikaa, mutta eikös se screenmode.prefs:in poistamalla palannut johonkin antiikkiseen perus-PAL-moodiin? Tästä on tietty apua vain, jos se 14" putki tukee videotiloja.

Boottaus ilman startuppia, boottiosiolta ko. tiedosto prefs/env-archive/sys -hakemistosta kuikkaan ja boottia päälle, ruoskikaa te gurummat jos meni mäjelle... Sitten vain säätämään sopivia screenmodeja nykyiselle monitorille.

 

JPQ
Lauantaina, 26. heinäkuuta, 2003 - klo 7.09:   
Thoriel&Muut: Noin käy ja noin olen tehnyt kolme kertaa nolona tunnustan. Mulla oli joskus valittuna näyttö tila jota ei enään ollutkaan ja piti tehdä noin. ja backupin saa tiedostasta näin eli nimeää sen uusiksi jos sitä sittenkin kaipaa. screenmode.prefs vaikuttaa valittuun näyttötilaan ja värimäärään muttei niiden synkkeihin yms.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: