Death Bed Vigil DVD

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 08/2003 » Death Bed Vigil DVD « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Jon
Torstaina, 24. heinäkuuta, 2003 - klo 23.30:   
Näinpä nyt ensimmäistä kertaa kyseisen "elokuvan" kun Gentle Eye:ltä tuli postia. Pitää varmaan katsoa uusiksi joku toinen kerta että tajuaa asiat paremmin :)

Elokuvan alussa on hyvin Sakumaista tunnelmaa - en tiedä onko sitä sammakkointroa VHS-versiossa.

Hauskana yksityiskohtana DVD jumautti koko XP:n lopuksi! Virtuaalimuisti loppu (MediaPlayer rulettaa) eikä taskumanageria saanut päälle. Näin se Amiga-kirous etenee. :) :) :)

 

JPQ
Perjantaina, 25. heinäkuuta, 2003 - klo 0.06:   
Saakos tuota enään VHS:nä ?
DVD:tä ei vielä ole..

 

Seppo Seppälä
Tiistaina, 5. elokuuta, 2003 - klo 23.42:   
Tuli ostettua kyseinen DVD myös. Melkein tuli tippa silmään, kun katseli Daven kävelevän West Chesterin päämäjan tyhjien tuotantolinjahallien ja varastojen läpi. Myös saapuminen WC:in päämajalle oli surullista katsottavaa, lippu puolitangossa Commodore-merkin vieressä ja pääsisäänkäynti portaineen näytti lähinnä hylätyltä ja aution näköiseltä. Paljon puista pudonneita lehtiä oli portailla, eikä ristin sielua lähimailla. Lähes yhtä masentavaa katsottavaa oli myös muut tilat. Heti huomasi, että paikkaa suljetaan, lopullisesti.

Kiitos vaan, rakkaat ex. C= pomot. Hyvin tehty. :(

 

Jani Kuituniemi
Keskiviikkona, 6. elokuuta, 2003 - klo 0.24:   
Jokohan tuosta DVD:stä on PAL versio?

 

Joanna
Keskiviikkona, 6. elokuuta, 2003 - klo 0.33:   
Siis DVD:ssä ei koodaus mene tuon TV standardin mukaan vaan käytössä on aluekoodit (laitonta kaupan rajoitusta).. No niistä ei ole ongelmaa asiansa tietävällä kuluttajalle ... :)

 

Thoriel
Keskiviikkona, 6. elokuuta, 2003 - klo 1.25:   
Joanna: Kyllähän ne vain menevät aluekoodin lisäksi myös TV-standardin mukaan. Esimerkiksi R2:een, johon Eurooppa kuuluu, kuuluu myös Japani. Eurooppa-DVD:t ovat pääsääntöisesti PAL-formaatissa, mutta Jaappanin kiekot NTSC:tä, vaikka molemmissa on sama aluekoodi.

Referenssilukemista...

 

Joanna
Keskiviikkona, 6. elokuuta, 2003 - klo 1.41:   
Ah. Ok, olen informoitu. Siis en ole koskaan törmännyt yhteenkään laitteeseen joka ei olisi näyttänyt jotain levyä kunhan aluekoodi on OK mutta ilmeisen tärkeä tieto tuokin. Tosin tuo lienee nykyaikana kehittyneempien laitteiden ja tietokoneiden kanssa vielä vähemmän ongelma kuin alkujaan?

 

Thoriel
Keskiviikkona, 6. elokuuta, 2003 - klo 1.49:   
Joanna: Kyllä suurin osa Euroopassa myytävistä nykytelkkareista osaa näyttää NTSC:tä ihan kivutta. Suurempi ongelma on toisinpäin, eli jenkkilässä ei paljon PAL-kiekkoja katsella... Todella harvassa televisiossa on PAL-ominaisuus, ja nekin ovat sitten aivan järkyttävän kalliita ja erikseen tilattavia vempeleitä. Jenkeissä on ylivoimaisesti enemmän painotettu HDTV:tä kuin PAL-kelpoisuutta. ("Mikä ihmeen PAL? Ai jossain Yuropissa? There be dragons!")

 

Jon
Keskiviikkona, 6. elokuuta, 2003 - klo 10.07:   
Ko. kiekossa ei muistaakseni ole aluekoodia.

Mutta minulla oli PS2:n ongelmia, kuva on harmaa ja väpätti toisella telkkarilla, toisella se oli vain harmaa. Tietokoneella katsoin...

Onko se kaapelissa vai TV:ssä vika, jos kuva näkyy harmaana?

 

Joanna
Keskiviikkona, 6. elokuuta, 2003 - klo 10.15:   
Thoriel.. Voi tietty olla kanssa sitä että minulla DVD soitin (eli se sony PS2) on kiinni RGB-llä eikä millään composiitti-videoliitännällä .. No, voisihan se töllö olla vielä hyväksykmättä 60Hz synkkataajuutta, mutta siinä vaiheessa minä viimeistään nakkaisin sen männikköön. :)

 

Jupp3
Keskiviikkona, 6. elokuuta, 2003 - klo 11.48:   
Muuten, monet TV:t ja Videomonitorit näyttävät NTSC-DVD:t (ainakin PS2:lla) mustavalkoisina käytettäessä Compositea.

(Huom! Näin käy, vaikka esim. Amigasta NTSC näkyy compositella väreissä)

Eli RGB:llä ainakin itsellä näkyy väreissä, kunhan monitori/TV vain tahdistuu NTSC-signaaliin

 

JPQ
Keskiviikkona, 6. elokuuta, 2003 - klo 17.01:   
Thoriel: surullisinta tuossa on että NTSC on paljon huonompi kuin PAL.
Jupp3: lienee amiga NTSC:än kanssa niin tyhmä siis ainakin PAL amiga että käyttää silti PAL värikoodausta vale NTSC tilassa.