A4000:en elonmerkeistä

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 06/2003 » A4000:en elonmerkeistä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

workbench
Perjantaina, 13. kesäkuuta, 2003 - klo 23.50:   
Moi kaikki!

Ostin risan A4000:en emon joka ei antanut elonmerkkejä, ja vaihdoin siihen yhden TTL-piirin kärähtäneen paikalle. Nyt pitäisi päästä testaamaan toimintaa...

Ongelma on se ettei minulla ole korppuasemaa eikä kovalevyä, enkä myöskään omista videomonitoria joten en voi tulkita muuta kuin virtalediä. Jos olen oikein käsittänyt, ledi palaa käynnistettäessä ensin himmeänä ja sitten kirkkaana. Voiko tästä tulkita että ainakin CIA -piirit ovat kunnossa? Ovatko CIA -piirit identtisiä koska niissä on aivan samat tekstit päällä?

Kiitoksia viisaammille!!

 

Jani Kuituniemi
Lauantaina, 14. kesäkuuta, 2003 - klo 0.08:   
Jos tuo virtaledi tosiaan tekee tuon, eli on ensin himmeä ja sitten kirkkaampi, niin mitään kovin pahaa tuskin enään on rikki jos mitään. Tarkoittaa muistaakseni, että ainakin iso osa diagnostiikasta menee ok läpi. Näyttöä ei tarvitse olla kiinni, mutta korppuasema auttaisi. Sillä näkisi yrittääkö kone edes bootata vai vieläkö on jossain vikaa. CIA-piirit ovat identtisiä, ne voi vaihtaa suoraan päikseen jos ongelman diagnosointi niin vaatii.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: