A1200/PC floppydrivet

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 06/2003 » A1200/PC floppydrivet « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

tomppa
Lauantaina, 7. kesäkuuta, 2003 - klo 16.53:   
Sain tuossa lopulta heitettyä A1200:seni pieneen pc:n pöytäkoteloon, oikein nätti ja kaikkea, siinä sivussa vain onnistuin jotenkin käräyttämään Amysta floppyaseman :-( Kun nurkissa on pari pc:n driveliä niin niitä tietysti tilalle, vaan ei pelitä. Eli pitäisikö noiden toimia ihan heittämällä vai vaatiiko jotain kikkailua, vai toimiiko ollenkaan? Vai olisiko amysta kosahtanut jotain muutakin? Vai pitäisikö ostaa jostain A500:nen ja ottaa siitä flopperi? Pännii... no kotelo on ihan kiva.

 

Joanna
Lauantaina, 7. kesäkuuta, 2003 - klo 22.57:   
Melkein veikkaisin (savua näkemättä) että helpommin palaa jotain Amigan emolta kuin floppyasemasta. mutta jos se asema on rikku niin voi joko etsiä Kylwaldan tai tehdä itse viritelmän jolla saa PC:n aseman suoraan kiinni..

Tosin helpoin/halvin lienee ostaa floppyasema käytettynöä.. Tai sitten kone jossa se on ehjä.

 

tomppa
Sunnuntaina, 8. kesäkuuta, 2003 - klo 15.31:   
Savua nousi lähinnä flopperista, ilmeisesti sain johdot jotenkin kytkettyä ristiin sopivasti. Amiga ei muuten tunnu käyttäytyvän oudosti, täytynee jostain kirppikseltä joskus katsella vaikka wanha A500:nen, jos vaikka kaupanpäälle löytyisi muuta kivaa. Levaria tosin niin kauheasti tarvitse, mutta häiritseehän tuommoinen pikku yksityiskohta.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: