MUI ja graffa pulmat

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 06/2003 » MUI ja graffa pulmat « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Torstaina, 5. kesäkuuta, 2003 - klo 16.33:   
Mikähän on ettei tuo YAMin ja Newscoasterin viestin kirjoitus ikkunan alueen merkkaus toimi kunnolla hiirellä eilen toimi. Tiedän ettei nappi pykita kun tekstin merkkaus IBrowsellani toimii ja ikonien merkkaus Workbenchissa toimii ja GoldEdissä toimii myös tekstin merkkaus eli jotain hämyä on takana.
Joskus kun heitän WB:een taakse kaikki vielä tähän asti ok mutta kun heitän takaisin niin konekaatuu. Ja sen verran ikävästi vielä että pitää valioida kiintolevy partitio jolta ei edes bootata (taisi olla SCSI ohjaimeni ensimäinen partitio,se ohjain on se Blizzard turbojen palikka) jo on hämyä ja sitten kun validointi on tehty kone pitää olla sammuksissa vielä jonkin aikaa ja sitten vastalaittaa taas päälle että pelittää. Muuten kaatuu niin kun tekee resetin ruutu "vilkkuu" punaisen ja sen radoituksen välillä.
toiseksi mikähän on siinä että ruudulle tuossa taakse eteen heittelyssä ilmestyy monesti mustia vaakaviivoja lähinnä kylläkin kait 15/16bit tiloissa ehkä myös 24bit mutta ei tainnut 8bit tiloissa tulla ?
PS. En ole eilisen jälkeen mitään softia asentanut enkä muuttanut asetuksiakaan.
PPS. Onko tässä pakko hankkia kohta Mac/PC johon amigaemu tai uusi Amiga1200 mutta kun vanhoissa voi olla pulmia.:(

 

JPQ
Perjantaina, 6. kesäkuuta, 2003 - klo 0.04:   
Jälleen tuo MUI juttu toimii.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: