PCI Zorro-kortissa

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 06/2003 » PCI Zorro-kortissa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

g
Torstaina, 5. kesäkuuta, 2003 - klo 14.06:   
Olen kuullut, että muun muassa Infinitiv-tornin mukana liitteenä tulevassa ZorroII-väyläkortissa olisi myös PCI-paikat. Voiko näitä käyttää Mediatorin sijaan ja millä ajureilla?

 

JPQ
Torstaina, 5. kesäkuuta, 2003 - klo 14.19:   
g: Eräälle piti tulla Amiga ajurit muttei tietääkseni koskaan tullut eikä myöskään eräässä kortissa oleville ISA paikoille. Ainakin siis nuo ISA paikat on tyhjän panttina taisipa nuo PCI väylätkin olla. Ja pahinta on ettei kait Micronik vastaa Amiga rautakyselyihin enään kun kait tekee nykyään Digiboxeja. (Kaikkea turhaa sitä tehdäänkin)

 

Tero
Torstaina, 5. kesäkuuta, 2003 - klo 15.43:   
g: Ei voi. Ei mitenkään. Ne Mikronicin väyläkortin PCI-paikat ei ole aktiivisia, eikä lainkaan kytketty mihinkään. Ne ei siis ole väylän kautta yhteydessä muuhun väyläkorttiin/emolevyyn.

Aikanaan tuolle Mikronic:n väyläkortille piti tulla jonkinmoinen bridgeboardi, joka olisi aktivoinut noi PCI-paikat ja yhdistänyt ne väylälle. Tuota korttia ei kuitenkaan koskaan julkaistu, ja noi PCI-paikat on siis vain koristeena nykyisellään. Ajureilla asiaa ei ratkaista, kun PCI ei ole rautatasolla käytettävissä.

 

Tero
Torstaina, 5. kesäkuuta, 2003 - klo 15.45:   
jPQ: Ihan sama koskee niitä micronic väyläkortin ISA-paikkoja.

 

jPV
Torstaina, 5. kesäkuuta, 2003 - klo 16.12:   
Paitsi, että ISA-väylille löytyy bridgeboardeja monenlaisia. Kaipa ne toimivat micronikin väyläkorteillakin? Mutta eipä sellaista käytännössä kannata laittaa. Taitaa ainoa hyöty olla isa-verkkokortti, mutta ennemmin kannattanee laittaa zorrokortti.

 

JPQ
Torstaina, 5. kesäkuuta, 2003 - klo 16.25:   
Tero: niinpä no tärkeintähän ja ikävintä on se ettei ne toimi.
jPV: kun mullakin on oliko Ariadne 1 vai 2 en enään muista epäilen ensimmäistä.
PS: Olisi kiva tehdä ISA näyttökorteille tuki....:)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: