Workbench.library v45

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 05/2003 » Workbench.library v45 « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

tnt
Perjantaina, 23. toukokuuta, 2003 - klo 12.09:   
Cannot open "workbench.library", version 45.
unable to run "AmiDock"

Tuollaista puskee, kun os 3.9 yrittelee käyntiin. Useimmat ohjelmat eivät käynnisty, ainakin IconEdit ryttyilee tuon kirjaston puuttumisesta. Fyysisesti näyttäisi olevan libs: hakemistossa kuten kuuluukin. Osassa kirjastoista on tooltypenä Project, osassa (kuten wblib) Tool. Kuuluuko näin olla?
Apua kaipaisin, formatoin jopa kovalevyn ja asensin koko kasan uusiksi, mutta ei, sama laulu. Niin ja kone jätti ensin ruudun mustaksi, sitten poistin startupista--> c:setpatch quiet, ja sitten tuota ilmoitusta tulee.
Please Help Meeeeeeeee

 

jPV
Maanantaina, 26. toukokuuta, 2003 - klo 18.23:   
No sitä ilmoitusta tulee sen takia, kun poistit sen setpatchin. Ei sitä saa poistaa. Ehkäpä joku os3.9:n romupdate tms aiheuttaa jonkun konfliktin. Kokeile vaikka pistää setpatchiin optioksi NOROMUPDATE ja jos se auttaa, niin sitten tutkailemaan SKIPROMUPDATES:lla mikä aiheuttaa ongelman.

 

jPV
Maanantaina, 26. toukokuuta, 2003 - klo 18.25:   
Ja mitä sanoo shellistä: version workbench.library full ja version libs:workbench.library full file
Muistaakseni toi kyseinen library on ollu aiemmin rommissa, mutta uusissa käyttiksissä se pistetään setpatchillä levyltä.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: