Lady Nan Ultima5:ssä

Saku-foorumi » Classic Amiga » Pelit » Viestit 2003 » Lady Nan Ultima5:ssä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Markus
Torstaina, 8. toukokuuta, 2003 - klo 0.28:   
Ultima-musiikkikokoelmista käy ilmi, että eräs U5:n musiikeista on "Dream of Lady Nan". Taisi olla 13. kappale U5:n SID-tiedostossa. Siitä on niin kauan, kun toden teolla pelasin U5:ttä, etten muista Lady Nanin tarinaa, ja kysynkin, että mistä päin Britanniaa Lady Nan löytyy? Saa kertoa myös, että mikä on Lady Nanin tarina, mikä on hänen osansa U5:n kokonaisuudessa. Hänelle on sentään omistettu yksi kokonainen musiikkikappale. Millaisessa tilanteessa tuo kappale soi pelin aikana?

 

Markus
Torstaina, 8. toukokuuta, 2003 - klo 0.30:   
Höpäjätetään tähän perään nyt vielä, että Amigan Ultima5:ssähän on oudosti vain yksi musiikkikappale, jota ei lisäksi ole muiden koneiden Ultima5:n musiikkikokoelmassa.

 

JPQ
Torstaina, 8. toukokuuta, 2003 - klo 2.25:   
Markus: jo on surkea versio.:(

 

Markus
Torstaina, 8. toukokuuta, 2003 - klo 3.31:   
Kun tänä yönä Nukkumatti on skipannut asuntoni, niin todetaan vielä, että joillain nettisivuilla, missä on Ultimoista musiikkia, on tosin tehty midi-versio tuosta Amigan Ultima5:n ainokaisesta.

 

Petteri
Perjantaina, 9. toukokuuta, 2003 - klo 18.50:   
Jos nyt en ihan väärin muista, niin Lady Nan taisi löytyä Cove-nimisen kylän temppelistä. Nanin kertoma kuvaus hänen näkemästään oudosta unesta kannattaa painaa mieleen, sillä sen avulla löytyy yksi kolmesta sirpaleesta, joita tarvitaan Britanniaa piinaavien Shadowlordien kukistamiseksi.

 

Thoriel
Sunnuntaina, 11. toukokuuta, 2003 - klo 2.46:   
Kappale "Dream of Lady Nan" soi muistaakseni keepeissä ja majakoissa. Joissakin versioissa se oli myös leiriytymismusakkina. Tämän ketjun alettua olisin voinut vaikka vannoa, ettei tuon nimistä hahmoa pelissä ole, enkä löytänyt häntä varsin tarkoista Amiga-aikaisista Ultima V -muistiinpanoistanikaan, mutta jos Petteri muistaa toisin... Hmmh.