Asiaa www.amigarealm.comista

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 05/2003 » Asiaa www.amigarealm.comista « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Sunnuntaina, 4. toukokuuta, 2003 - klo 18.34:   
Onkohan tuo www.amigarealm.com luvallisissa touhuissa kun jakaa esim. vanhaa Deluxe Painttia yms.
Älkää sanoko että vanhan softan waretus ei ketään haittaa siitä en rupea väittelemään.
Terveisin Jotain mielenkiintoista sivulla nähnyt.

 

Markus
Sunnuntaina, 4. toukokuuta, 2003 - klo 18.50:   
Luettuani tuolta sivulta heidän anti piracy campaignista, niin täytyy sanoa, että jo on aikoihin eletty, jos itse levittävät piraattisoftaa.

 

Markus
Sunnuntaina, 4. toukokuuta, 2003 - klo 19.03:   
Luin lisää tuolta. Osa tuolla olevasta softasta ei ole sinällään vapaasti kopioitavissa, mutta tällainen softa on heidän mukaansa suojattu, ja amigarealmsilta voi saada salasanan, jolla suojauksen saa auki. Mutta tällainen salasana heidän mukaansa annetaan vain henkilöille, joilla on alkuperäinen softa, mutta softa corruptoitunut tai se varastettu. Hmmmm... Mitenkähän tämä varmistetaan... Heillä tosin on rekisteröintilomakkeensa, mutta kuitenkin...

Ami Sector Onella on mm. Deluxe Paint 4 ilmaisessa jaossa, ja heidän mukaansa heillä on kirjallinen lupa tekijänoikeuksien haltijalta pitää softaansa jaossa.

 

JPQ
Sunnuntaina, 4. toukokuuta, 2003 - klo 19.39:   
Markus: Vähän kyllä mietiyttää minuakin ja onko tuokaan perus ajatus luvallinen että jaetaan edes tässä mielessä kaupallista softaa. Jo Pelkästään siksi että suojauksen voi murtaa varmaan myös (en ole murtamattomasta kuullut). Ja tosiaan millä ihmeellä ne voi sen tarkistaa jollei niille esim. keyfileä tai rekisteröinti numeroaan pistä. Silloinhan joku menetelmä olisi vielä mahdollinen kait.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: