Resource.library ei toimi

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 04/2003 » Resource.library ei toimi « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

AOS
Perjantaina, 25. huhtikuuta, 2003 - klo 13.12:   
Osaakohan kukaan kertoa miksi käynnistyksen yhteydessä tuo mainittu kirjasto ei käynnisty? Virheilmoituksena kone antaa "Cannot open resource.library V. 44". Kuitenkin tuo löytyy LIBS: kansiossa. Käyttis on 3.9 + BB2

 

zipper
Perjantaina, 25. huhtikuuta, 2003 - klo 13.34:   
Jotain voi puuttua asennuksen jälkeen; minulla puuttui Classes/gadgetsista ja kopioinnin jälkeen alkoi toimia.

 

AOS
Maanantaina, 28. huhtikuuta, 2003 - klo 10.05:   
Kokeilin tuota, mutta ei auttanut. Ongelmat ilmaantuivat jonkun ohjelman asennuksen jälkeen. Käyttiksen asennuksen jälkeen kaikki toimi hyvin, kunnes...

 

miksuh
Maanantaina, 28. huhtikuuta, 2003 - klo 15.32:   
Hmm en ihan tarkkaan muista mitä kaikkea toi resource.library tekee, mutta ainakin se lataa ja varaa kaikki OS3.5/OS3.9 ohjelmien GUI-resurssit.

Eli yksi mahdollisuus on, että sulta puuttuu SYS:Classes/Gadgets/ hakemistosta joitain .gadget fileitä. Tarkista että sulla on noi kaikki asennettuna, eli vertaa hakemiston sisältöä niihin jotka on OS3.9 asennus CD:llä. Kopsi sitten puuttuvat CD:ltä kovalevylle. Kannattaa myöskin varmistaa että sulla on uusimmat .gadget fileet asennettuna, eli BoingBag päivitykset kannattaa asentaa (en muista oliko niissä noita fileitä)

 

miksuh
Maanantaina, 28. huhtikuuta, 2003 - klo 15.34:   
Voi olla että sen jonkin ohjelman installeri asenti jonkin .gadget fileen tonne SYS:Classes/Gadgets/ hakemistoon ja samalla ylikirjotti onkun OS3.9 .gadget fileen. Kannattaa tosiaan tarkistaa toi.

 

miksuh
Maanantaina, 28. huhtikuuta, 2003 - klo 17.34:   
Hm ai en huomannut, että zipper jo mainitsi ton .gadget hommelin ja olit jo kokeillut sitä... hmh no sitten ei kyllä äkkiseltään tule mieleen mikä mättäisi...

 

AOS
Tiistaina, 29. huhtikuuta, 2003 - klo 9.08:   
miksuh: Noissa .gadgeteissa vika ilmeisimmin oli. Kun sain ne vaihdettua alkoi kone toimia paremmin.
Toki työtä oli aikas paljon kun selvitin onko jossakin paketissa, jonka olin asentanut, mukana .gadget filejä. Sit vielä asensin BoingBagin uudestaan, nyt toimii, mutta datatyypeissä on vielä jotain vikaa. Niidenkin päälle meni jotain vanhempaa versiota, joka sotkee.

 

zipper
Tiistaina, 29. huhtikuuta, 2003 - klo 13.41:   
Samaa soppaa oli minullakin jossain vaiheessa, kun p96, CGX ja 3.5/3.9 kuvadatatyypit tanssivat piirileikkiä, 060 - ja PPC - versioina, kun ei ollut varmuuskopio ajan tasalla ja yritti sitä käyttää.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: