Cyberstorm SCSI-ajurit

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 04/2003 » Cyberstorm SCSI-ajurit « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Tapola
Perjantaina, 21. maaliskuuta, 2003 - klo 16.30:   
Tulin tilanneeksi Saksan Ebaystä scsi-modulin CS060 MK-II:een. Harmi vaan, ettei mitään ohjekirjoja tai ajuridiskiä kuulunut kauppaan.

Voisiko joku ystävällinen kanssa-amigisti lähettää ajurit (mahdollisesti jopa ohjekirjan kopion) sähköpostilla?? (Sopiva linkki ajaa tietysti saman asian...)

Kiitokset,

Tapola

 

Thematic
Sunnuntaina, 23. maaliskuuta, 2003 - klo 12.46:   
http://www.dcecom.de/downloads.html

Tuolta minäkin hain käytettyyn lumimyräkkääni tarvittavat varusteet.

 

Tapola
Sunnuntaina, 23. maaliskuuta, 2003 - klo 18.41:   
Kiitos,

onko niin, että tuo scsi_tools -paketti riittää?

Sisältyykö tähän pakettiin jokin eprom päivitys, joka lienee pakollinen ennenkuin scsi-ohjain toimii?

Tapola

 

jPV
Maanantaina, 24. maaliskuuta, 2003 - klo 22.48:   
Tarvinneeko tuo scsi-moduuli mitään ajureita tms. Veikkaisin, että toimii suoraan kun iskee koneeseen. Scsi_toolsissa on sitten partitiointi- ja konfigurointisoftaa scsi-laitteille... periaatteessa käyttiksen hdtoolboxillakin pärjää, mutta on toi hyvä ottaa.

Mikäli tuo CSMK2:n moduuli on yhtään kuten Blizzardin scsi-kit, niin siinä on scsi device rommilla. Blizzardin scsi-kittiin on rom-päivityksiä, joita voi ottaa käyttöön erillisellä ohjelmalla (softscsi tai moduuli blizkickiin tms). Päivityksestä on hyötyä esim joillekin kirjoittaville cd-asemille, jotka muuten tahtoisivat pätkiä polttoa tms. Mutta en tosiaan tiedä mikä ton CS:n tilanne on tuolta osin...

 

Sami Ylönen
Torstaina, 27. maaliskuuta, 2003 - klo 16.52:   
Ei tarvitse mitään ajureita. Nyt en tähän hätään muista minkä niminen CyberSCSI:n (eli juurikin tuon modulin) device oli, mutta cyberscsi.device olisi hyvä arvaus.

Eli kunhan vaihtaa tuon HDToolBoxin ikoniin ja alkaa purkkaamaan niin se on sillä selvä.

Muistelen kyllä kuulleeni, että mk2:llekkin olisi jotain firmware päivityksiä, mutta en koskaan mistään moisia löytänyt joten en osaa sanoa onko moisia olemassa tai voiko sitä ylipäätään päivittää.

Kellotteluissa kuitenkin on syytä muistaa, että vain pieni osa CyberSCSI moduleista moisesta tykkäsi ja loput vaan yksinkertaisesti eivät toimi ylikellotetulla 68060:llä.

 

jPV
Torstaina, 27. maaliskuuta, 2003 - klo 18.04:   
Ja shellistä tietty onnistuu laittamalla cyberscsi.device hdtoolboxin perään optioksi, jos ei halua ikoneiden kans kikkailla.
Ja os3.5:n ja uudempien hdtoolboxiin voi laittaa tooltypeksi ASKDEVICE, jolloin voi itse valita kulloinkin tarvittavan devicen, eikä tarvi muistella nimiä.

 

Tapola
Sunnuntaina, 30. maaliskuuta, 2003 - klo 22.47:   
Tuolla DCE:n kotisivulla olevassa scsi_tools -paketissa on kuitenkin softa, jolla MK2:n voisi päivittää. Versio oli muistaakseni 8.6. Tosin minulla taisi syynä olla juuri tuo ylikellotus (60MHz), kun ei päivityskään heti onnistunut.

Nyt juuri tilasin Bebekiltä kiteitä (50 ja 64 MHz :) ), jotta saan päivitettyä ROMin. Hyviä vinkkejä nuo hdtoolboxiin liittyvät, pitää testatakin heti!

Tapola

 

Tapola
Maanantaina, 31. maaliskuuta, 2003 - klo 18.02:   
Ei onnistunut ilman rommi-päivitystä tuo hdtoolboxin käyttö komentoriviltä, tai sitten ylikellotus estää kaiken scsi:n liittyvän. Onnekseni huomasin että minulle sattui juuri tuollainen paremmin ylikellotusta sietävä FAS-piirillä oleva ohjain.

Pitää nyt vain odottaa viiskymmpistä kidettä...

Tapola

 

Ville
Tiistaina, 1. huhtikuuta, 2003 - klo 12.18:   
Olisikohan ollut cybscsi.device...

 

Tapola
Torstaina, 3. huhtikuuta, 2003 - klo 17.20:   
Edelleenkään ei onnistu rommipäivitys (versioon 8.2, muistin väärin). Nyt on 50Mhz kide ja virheilmoitus on tällä hetkellä "No amd flash rom or no write protect jumper". Alunperin softa sentään huomasi tuon flash rommin, vaikka antoikin programming -kohtaan sitten errorin tai jäi jumiin.

Eikö kukaan ole tosiaan tehnyt tätä? Kommentteja mikä menee vikaan?? Vai onko ostettava vain 4091 tai Fastlane ja myytävä nykyinen SCSI-optio..?

Onhan se flash rommi jumppereineen kuitenkin itse CStorm -kortilla, kun manuaali on tässä kohden puutteellinen??

Tero

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: