Ongelmia amigassa (taas...)

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 02/2003 » Ongelmia amigassa (taas...) « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Perjantaina, 21. helmikuuta, 2003 - klo 14.28:   
Sellainenpa pulma että nyt kun käytän konetta vähän aikaa niin graffasekoilee niin että kone jumahtaa aivan sama onko AGA tila vai CGX tila. Ja kokeilinpa P96:stakin asentaa jos olisi auttanut mutta eipä auta voi nauta.:)
Eikai tässä ole pakko vaihtaa kohta konetta.:)
(Jaa mihinköhän en minä vaan tiedä kun PC:lle
ei ole sopivia softia.. ja tietäisi toimiiko tuolla kahden emun paketin emuilla amigan midi palikka se olisi äärimmäinen hätäratkaisu siis PC ja kunnon Amiga emu mutta se on viimeinen konsti se...) Eilen toimi vielä kunnolla mutta kun jouduin varmuus kopioimimaan ohjelmisto partitioin ja formatoimaan sen jälkeen pulma ilmestyi. Vai voiko muka mättävä näppis adapteri tehdä tämän ? jos voi niin ihme.

 

JPQ
Perjantaina, 21. helmikuuta, 2003 - klo 15.13:   
Noh pulma oli siinä että eräs partitio oli validoinnin alla jämäytti koneen jos väärin katson nyt näet tuntuu toimivan. Pelastin tärkeimmät partitiolta (suurimman osan saa sentään netistä helposti) ja tylyisti sitten formattia.
Tartti vain tehdä yli viisi resettiä että sai kaiken olennaisen talteen. Noh kokemus tämäkin... Ja toisaalta sain asennettua P96:sen kun toimii paremmin kuin CGX täällä tuossa CGX:sessä yksi ikävä bugi jonka takia ajattelin siitä luopua.

 

jPV
Perjantaina, 21. helmikuuta, 2003 - klo 22.20:   
No sen siitä saa, kun käyttää huonoja filesysteemejä ;) Ja buuttasitkos ilman startup-sequencea silloin kun se oli validoimassa? Odottelee vaan rauhassa, että se saa validoitua osion ennen kuin yrittää täyttä buuttia.

 

JPQ
Perjantaina, 21. helmikuuta, 2003 - klo 22.37:   
jPV: tein juurikin noin niin aina teen. Mutta tiedätkös mitä tietynajan sanoisin alle 5 minuuttia niin systeemi jumahti. Että tälläin...
PS. käytän huonoa siksi koska se tietyssä mielessä yhteen sopivin. Ja nuo harrastelija systeemit ei innosta ei alkeellistintakaan ei keinoa haukkua kunnolla ketään jos ne mättää.

 

Hooligan/DCS
Lauantaina, 22. helmikuuta, 2003 - klo 0.23:   
SmartFileSystem kehiin. Herran jumala mulla on ollut se versiosta 0.00001beta eikä koskaan ongelmia. Sit kokeilin PFS3:sta joka bugas todella pahasti bliz-turboilla, ja palasin SFS käyttäjäksi (enkä koskaan pois)

 

JPQ
Lauantaina, 22. helmikuuta, 2003 - klo 0.41:   
Hooligan: jaa a. Voinen ehkä joskus harkita muuten jos kiintolevy
formatu vaikka SFS:ään tarviikos filesysteemi olla WB levykkeellä jos
sillä joutuu koneen käynnistämään joskus? tai joltain muulta
disketiltä. Asia meinaan vaikuttaa valintoihini.
Hyvä tietää tuo PFS3 juttu.

 

Hooligan/DCS
Lauantaina, 22. helmikuuta, 2003 - klo 2.16:   
JPQ: Ei tarvitse. Systeemi lataa sen kovalevyn alkulohkoilta automaagisesti. Don't worry, be happy!

 

miksuh
Lauantaina, 22. helmikuuta, 2003 - klo 13.26:   
JPQ: Miten yhteensopivin ? PFS3:n kanssa ainakin on tasan yksi ohjelma tuottanut ongelmia. Nimittäin Settlers ei suostu toimiman PFS3-partitiolta. Mitään muita yhteensopivuusongelmia en muist kuuleeni eikä ole omalle kohdallekaan osunut.

Toki levynkorjaussoftat kuten DiskSalv toimii vaan FFS:n kanssa,mutta PFS3:lle on oma PFSDoctor,jota sitäkään ei juuri ole tarvinnut.

Eli heitä nyt sillä FFS:llä jo sorsaa tai muuta vesilintua :)

 

miksuh
Lauantaina, 22. helmikuuta, 2003 - klo 13.26:   
Hooligan: Pah sulla olu kyllä jotain muuta vikaa. mulla on Blizzard 060 eikä PFS3 ole bukannut yhtään :) PFS2:kin toimi ihan hyvin.

 

miksuh
Lauantaina, 22. helmikuuta, 2003 - klo 13.28:   
JPQ: RDB:lle noi PFS3 ja SFS asennetaan ihan samoin kun FFS:kin. Eli ei tarvitse olla korpulla jne sitä.

 

Thematic
Lauantaina, 22. helmikuuta, 2003 - klo 14.01:   
FFS:stä ei pääse eroon jos tarvitsee symlinkkejä, ja tiemmä jotkut unix configure-skriptit tarvitsevat. :) FFS2:sta tosin ei ole vielä mitään tietoa, samasta syystähän sitäkin joutunee joskus käyttämään.

 

jPV
Lauantaina, 22. helmikuuta, 2003 - klo 14.35:   
Thematic: SFS:llä ainakin toiminu ihan hyvin GG:n käyttämät linkit... ainakin ne mitä GG defaultina asentelee ja mitä muutamia softia käännelly. Voisko jotkut muut scriptit tehdä jotain erilaisia linkkejä?

 

miksuh
Lauantaina, 22. helmikuuta, 2003 - klo 14.55:   
Joo siis kyllämullakin PFS3:lla on ne linkit toiminu. Ainakaan tähän mennessäei ole configu scriptit tökänny noihin. GG:n linkit toimii myös.

 

miksuh
Lauantaina, 22. helmikuuta, 2003 - klo 14.56:   
configure jopa

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: