TVPaint, ScreenMode Prefs, APDF sekoi...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 01/2003 » TVPaint, ScreenMode Prefs, APDF sekoilevat « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Sunnuntaina, 19. tammikuuta, 2003 - klo 23.00:   
Minkä takia TVPAINT,ScreenMode - Prefs,APDF toimii pitkään pulmitta mutta yht. äkkiä rupeavat sekoilemaan ilman hyvää syytä.
Koneessa Picasso96 ajurina. Aikoinaan autti BoingBag2:sen AmigaOs3.9:siin uudelleen asennus auttoi. Nyt ei tunnu. Täytyykö tässä kohta asentaa CGXV4 ?
Kysy lisää jos tarvitsee.

 

Jupp3
Maanantaina, 20. tammikuuta, 2003 - klo 9.26:   
Toi "sekoilu" on vähän, sanoisinko "epämääräinen" käsite...

Eli, kaatuuko kone, tuleeko guru, sekoileeko grafiikat vai mitä?

Oletko asentanut vasta mitään ohjelmia? Mulla alkoivat jotkut muut ohjelmat sekoilla, kun joskus joku "viisas" ohjelma asensi vanhan libraryn uudemman päälle...

 

JPQ
Maanantaina, 20. tammikuuta, 2003 - klo 21.06:   
No sekoilu on epämääräinen käsite tulee Guru numero 80000004 muistaakseni (numero on muistin varassa).
Ja joskus eräällä nettisivulla johtuukohan pitkästä sivusta sekoilee grafiikat. Kun selailen tällä IBrowsella (se AminetCD versio).
Mulla BoingBag1:sen heitto BoingBag2:sen päälle auttoi. Luulen että taas voin heitää turvallisesti BoingBag2:sen.
En ole välissä mielestäni mitään asentanut. Sepä tässä onkin kummaa. Muutenhan tuo sinun puhumasi juttu on käynyt ja eräs softa 3.1:sen alla suostunut asentumaan se valitti että haluaa 3.0:lan tai uudemman.
Toivon etten mennyt sekavaksi.

 

Hooligan/DCS
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 8.33:   
meni

 

JPQ
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 13.59:   
Yritän nyt uusiksi eli noita ohjelmia ajattessa tuli tuo Guru numero 80000004. Eli APDF:ssä vain valittua vielä dokumentin mutta sitten kaatui. Ja TVPaintissa näyttö tilan avaa jo näytön mutta siihen jää ja kaatui mutta ScreenModessä en mitään kaatui heti. Ja OS3.9:sin BoingBag1:sen heitto sai taas kaiken toimimaan en tiedä miten toimii sitten kun heitän "takaisin" BoingBag2:sen. Ja sekin on aina ollut pakko heittää ilman rom updatea. Jos vieläkin sekavaa esittäkää kysymyksiä.

 

Jupp3
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 17.48:   
JPQ: Käsittääkseni toi BoingBag 2 on ollut monilla ongelmallinen, itselläni tosin toimi ok.

(Tosin muutamia ongelmia, esim. Power Flyeriin liittyen, fiksailin jo ennen BB1:n installointia)

Tämä nyt on niin "perusasia" mutta sanon kuitenkin, eli SnoopDos päälle, ja katsot, kaatuuko kone aina saman tiedoston kohdalla...

 

JPQ
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 18.02:   
Pitää hakea SnoopDos kiitoksia jo valmiiksi jos tulee uusia pulmia. Ihan kuin tuo BoingBag2 lahoaisi eli olisi eka lahoava amiga softa.

 

Hooligan/DCS
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 19.14:   
Töistä postasin että Snoopdossia kannattaa kokeilla josko joku kirjasto ym. kaatuu aina mutta eipä ole näköjään perille asti tullut. Anyway.

 

JPQ
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 21.02:   
Hooligan: SnoopDos vinkin sain jo Jupp3:ilta. Ja kokeilen sitä tosiaan ensi kerralla.
Mutta tarkemmat vinkitkin kelpaa.

 

JPQ
Tiistaina, 5. elokuuta, 2003 - klo 20.51:   
JPQ: niin tosiaan kelpaa kun noi TVPaint ja DirectoryOpus tuottaa molemmat eri virheen mutta ongelma syntyy aina samalla kertaa niinkuin nytkin jälleen. Hitto kun BoingBagien heitto ja PICASSo96:sen asennus ei auta. Voi kele kun just kun halusin tutkia erästä romppuani silloin tuo DirOpus tuli huomattua... Eli TVPaint löydä jotain .INI tiedostoa jota ei edes ole. Ja snoopdosin kanssa DirOpus valittaa kait jonkun Parentin kanssa pulmia. Jotenki näin katsonkin mitä ScreenMode prefs ja APDF sanoo. Ihan kuin muuten kun tutkin ilmoituksia että ongelma olisi dos.libraryn kanssa. Ja sehän kait romissa tai patchien jälkeen ramissa kait jos sitä edes on patchatty OS3.9+BB2:sessä. Nämä tilanteet jota minä & yhteisö ei saa ratkottua pistää välillä miettimään koneen vaihtoa vaikka ainoa ok hintainen vaihtoehto on PC joka taas sisältää myös pulmia.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: