AmigaOS3.9 BoingBag2 pulma

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 12/2002 » AmigaOS3.9 BoingBag2 pulma « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Torstaina, 12. joulukuuta, 2002 - klo 21.42:   
Tuossa Boingbagissa on vain se pulma että en pysty sitä lataamaan. Ja ykkönen tippui kiltisti. Eli jos sinulla on se tallessa voisitko pistää mailiini sen. Ja contribuutio archive myöskin.
Eb tainnut sitäkään pystyä lataamaan. Eli jos joku voisi auttaa. Yritän toki kaivaa sen cdeen esille missä ne mulla on mutta kun muistais sen cdeen missä ne on. Jos löydän ne niin pistän tänne ilmoituksen.
Mailinihan on jpq@mbnet.fi

 

JPQ
Torstaina, 12. joulukuuta, 2002 - klo 22.32:   
BoingBag2:sen löysin cdeeltäni mutta tuo Contribuutio uupuu vielä mutta sekin piti olla tallessa. Kummallinen pulma eikö ? siis se että BB2 ja Contribuutio paketit AmigaOS3.9:sille eivät lataudu en tarkistanut Locale archiven tilannetta mutta kun en localeja käyttele. Kun en pärjäisi suomenkielisen WBeen kanssa.

 

JPQ
Perjantaina, 13. joulukuuta, 2002 - klo 16.52:   
Onnistuin tänään Contribuution kanssa kun käytin AWebibbiä enkä Ibrowsea. Outo juttu ?

 

jPV
Perjantaina, 13. joulukuuta, 2002 - klo 22.37:   
Annapa suora linkki, niin vois jaksaa kokeillakin ;)

 

JPQ
Lauantaina, 14. joulukuuta, 2002 - klo 1.20:   
http://www.haage-partner.com/e.htm
Suorempaa ei ole mutta tuolta sivulta löytyy linkki. Hae vaikka Boing Bag 2 sanoilla.
Minä en tarvitsenään tässä hommassa apua mutta silti voi jos haluut/haluatte katsoa.
PS. IBrowse on vanha AminetCd versio joka viimeksi taisi ladata sen ok. Vai oliko silloin vielä IE käytössä ?

 

jPV
Lauantaina, 14. joulukuuta, 2002 - klo 2.04:   
Hmmjoo. BoingBag2-kamat ovat ftp-linkin perässä, kun taas BB1 on http-linkillä. Jostain syystä mun IB1.22 ei myöskään osaa (enää?) downloadata ftp-linkkeinä olevia tiedostoja. Minusta tuntuu, että se on ennen osannut, mutta en ole varma... ei kuitenkaan ole onnistunut muiltakaan siteiltä viime aikoina. Kuitenkin ne tiedostot saa myös tavallisella ftp-clientillä, jos ei halua käyttää toista selainta.

 

JPQ
Lauantaina, 14. joulukuuta, 2002 - klo 3.22:   
jPV: minä en ole vielä Net Connect 3:Sta voinut ikävien yllätys ostojen takia hankkia mutta ensi vuoden ekana kuukautena ajattelin kylläkin. Mutta jos sulla CV643d niin katso se kysymys siitä kortista esittäjä on meikäläinen vastauksia tarttis saada mahd. pian.

 

jPV
Lauantaina, 14. joulukuuta, 2002 - klo 13.49:   
Mitäs NetConnect3 tähän liittyy?-)

 

JPQ
Lauantaina, 14. joulukuuta, 2002 - klo 16.09:   
jPV: No sitä sitten saan koko version kunnon FTP softasta. Kun eräs ei kelvanne kun toimi muistaakseni samolla MUI lisäpalikan versiolla kuin YAM. Vai miten se oli ?

 

jPV
Lauantaina, 14. joulukuuta, 2002 - klo 16.44:   
Mitähän erästä tarkoitat? Amigalle löytyy kymmeniä eri ftp-clienttejä ja useampi käyttää MUI:takin. Ja mitä samoilla laajennuksilla toimiminen oikein haittaisi?-) ATC (AmiTradeCenter) on ehkä yksi parhaista ilmaisista graafisista clienteistä. Sittenhän tcp/ip-pinon mukana tulee perus tekstipohjainen client, jolla kyllä saa haettua satunnaisesti tiedostoja (miamiftp, ncftp...). ncftp yms löytyy kyllä Aminetistäkin. BTW. paras client on mielestäni DOpusFTP, mutta se vaatii DOpus5.x:n ostamista (:

 

JPQ
Lauantaina, 14. joulukuuta, 2002 - klo 18.34:   
jPV: se että ei toimi samoi haittaa. Ja eräät FTP softa ei mielytä ja ATC oli juurikin mielestäni testasin pulmallinen. Ja hyvä clinet idealtaa tuntuu olevan se MountFTP tai mikä se tuollainen oli?

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: