Tornituspakettien näppikset

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 12/2002 » Tornituspakettien näppikset « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Sunnuntaina, 24. marraskuuta, 2002 - klo 22.35:   
Toimiikos Micronic Classic Tornissa Win95 näppis ? kun tuo Micronik Infinitiv näppis taitaa vedellä viimeisiään. Ja jos ei niin mitkä toimii. Se adapteri Pienestä Isoksi (Tornissa siis iso) löytyy minulta myös. (Pakko olla Infinitiv näppiksen kanssa)

 

miksuh
Maanantaina, 25. marraskuuta, 2002 - klo 16.13:   
Infinitiv-näppis on ainakin vain pelkkä A1200:n näppis irtokuorissa. Adapterina pitää olla sellanen joka tukee Amiga-näppiksiä. En sitten tiedä tukeeko Classic tornin näppisadapteri sekä Amiga-, että PC-näppiksiä. Ainakin Infinitivin adapterista on erikseen Amiga ja PC versiot.

 

jPV
Maanantaina, 25. marraskuuta, 2002 - klo 17.21:   
Mmmm... mulla oli classicin väyläkortti (jossa siis sisäänrakennettu adapteri) ja tuollainen a1200-näppiskotelosysteemi. Mun mielestä se näppiskotelossa oleva piirilevy muuttaa signaalit suurinpiirtein pc-näppistä vastaavaksi ja periaatteessa Classic-tornissa voisi käyttää pc:n näppistä ja sitä a1200:n näppistä pc:ssä. Joskus muinoin kokeilinkin vaihtaa koneiden kesken ja se toimi jotenkuten, mutta muistaakseni ei ihan 100%. Jos en ihan väärin muista, niin pc-näppiksellä ei voinu kirjoittaa yhtä nopeasti kuin sillä a1200:n näppiksellä tms... ja a1200:n näppis toimi joissain pc:eissä, mutta ei kaikissa. Jotain tollaista siinä oli... kokeilemallahan toi selviää.

 

JPQ
Maanantaina, 25. marraskuuta, 2002 - klo 17.25:   
miksuh: luulisi että tässäkin tapauksessa mutta toisaalta Win95 näppis ei ole pahitteeksi koskapa sen voi viimeistään Pegasoksessa tai AmigaOnessa käyttää. Tosin eri juttu tuleeko niitä minulle koskaan jos ei varat salli niin ei tule. Ainakin se AT? näppis toimi äkkiä katsoen muuten mutta missä on Amiga napit ? Harmittaa jos tarttee aito Amiga näppis hankkia. (eipä muuten mutta hinta oli hirveä) Ja nyt taas näppis toimii eli lienee vain nuo POP? niitit jotka estää adapterin pysymistä paikallaan. On kyllä nerokasta tälläinen torni joo.

 

JPQ
Maanantaina, 25. marraskuuta, 2002 - klo 17.27:   
jPV: niinpä selviäs muuten mutta kun talossa ei ole Win95 näppistä yhtään kappaletta ja täytyy houkutella veli kokeilemaan tätä näppistä PC:sessään.
PS. Koskahan tulee WIndowsXP näppis joka vaatii WindowsXP:een ? (olisi niin tyypillistä)

 

miksuh
Maanantaina, 25. marraskuuta, 2002 - klo 18.04:   
jPV: Hmm mielenkiintosta. Sillon kun ostin Infinitivin niin piti nimenomaan valita kummanlaisen adapterin haluaa. Pitääkin joskus kokeilla tota infinitiv-kotelossa olevaa pc:ssä :)

Noh Infinitivistäkin on ollu liikkeellä ainakin paria muoviversiotakin eli voipa olla että adapteritkin pikkuse eroaa mallista riippuen.

 

nasu
Maanantaina, 25. marraskuuta, 2002 - klo 18.50:   
@JPQ

Jos ei ole tuo Micronikin näppiskotelo ym. sekä näppäinhatut ulkoisesti vioittunut tahi kellastunut, olisin kiinnostunut vaikkapa ostamaan sen sinulta pois uuden näppiksen alta.

 

JPQ
Maanantaina, 25. marraskuuta, 2002 - klo 19.19:   
Nasa: Micro Infinitiv on tietääkseni juurikin kait vain näppis kotelo. Ei ole ainakaan niin keltainen kuin toinen mikä minulla oli vielä hetki sitten meni tosin kakkos tornin mukaan. Ja eipä taida siis sinua kiinnostaa jos minunn tietoni oikeaa. Micronikhan ei tainnut omia näppiksiä tehdä? mutta selvittelen asiaa.

 

nasu
Maanantaina, 25. marraskuuta, 2002 - klo 20.57:   
JPQ: Juups. Kuoria lähinnä ajattelinkin + niissä olevaa a1200-näppistä, tai oikeammin tuon näppäimistön "näppäinhattuja", jos ne eivät ole viottuneet muun näppiselektroniikan mukana. Ts. ei-kellastuneet näppiksenkuoret sekä näppäinhatut kiinnostaisivat. Itselläni löytyy niin paljon näppäimistön raatoja, joten eiköhän yhden toimivan noista yhdessä saisi.

Mikäs malli sinulla muuten on noista kuorista?

nasU

 

JPQ
Maanantaina, 25. marraskuuta, 2002 - klo 22.21:   
Nasu: Anteeksi että kirjoitin hetki sitten NASA en nasu. syy on siinä että näin väärin kun fonttti on pienehkö. Ja tämä se micronikin palikka jossa lukee Infiitiv mutta jos kuva auttaa senkin voin toimittaa. PS. En tiedä myynkö koskapa taas näppis tuntuu toimivan vaikka aikaisemmin tänään taas mätti eli vaikea sanoa mitään varmaa vielä. Toki jos tosiaan lahoaa niin otan yhteyttä sinuun päin. En edes tiennyt että kuoria on useammanlaisia.

 

JPQ
Keskiviikkona, 4. joulukuuta, 2002 - klo 15.45:   
Nyt kun sain Win95 näppiksen hankittua niin hyvin toimii tornissani. Ilman mitään kikkoja. Tottakai mustan ostin.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: