A4000&WarpEngine 040 + pelit

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 11/2002 » A4000&WarpEngine 040 + pelit « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

YP
Keskiviikkona, 20. marraskuuta, 2002 - klo 16.14:   
Ongelmana on se että jos 4000:ni on WarpEngine 040 kiinni, muutama vanha klassikko peli ei suostu toimimaan, vaan kone reboottaa välittömästi. Alkuperäisellä prossukortilla homma pelittää täysin..
WarpEngineäkin ois kiva käyttää ja aina ei jaksa vaihdella prossukorttia että pääsis pelaan, joten sattuisko kukaan tietään mitn ovelaa keinoa tai kikkaa? Vai onko kellään muulla ollut vastaavia ongelmia?

 

Seppo Typpö
Keskiviikkona, 20. marraskuuta, 2002 - klo 16.33:   
68040 taitaa olla vanhojen pelien suhteen se huonoin mahdollinen vaihtoehto, mutta apu on lähellä. Ei muuta kuin WHDLoad-sivulta katsomaan löytyykö pelille HD installeripatch (vaihtoehtoisesti voi kokeilla myös JST:tä mutta WHDLoad on näistä se jolle nykyisin patchit tulee.

http://www.whdload.de/index.html

http://jffabre.free.fr/amiga/patches.html

Ja jos ei tuolta löydy niin sitten voi pyytää patchia laittamalla mailia WHDLoad-tiimille, osoite löytyy sieltä sivulta.

Luonnollisesti suosittelen WHDLoadin rekisteröimistä, monet uudemmat patchit toimii täysin featurein vain rekatulla versiolla. Tämän ohjelman tukeminen kannattaa muutenkin, on meinaan mahdollistaneet monen vanhan Amiga-klassikon pelastamisen korpuilta kovalevylle ja turbokorteilla pelattaviksi :)

 

Jani Kuituniemi
Keskiviikkona, 20. marraskuuta, 2002 - klo 21.17:   
re-kick 1.3:lle + CPU:n catchet pois päältä auttaa jo aika paljon pelien toimivuuteen myös. Aika monta vanhaa peliä olen saanut noilla keinoilla toimimaan A4000/060:ssa.

 

Ville
Torstaina, 21. marraskuuta, 2002 - klo 9.22:   
Tuo kickstarttien kickaaminen menee aikamoisen kikkailun puolelle ;). WHDLoad on päivän sana. Myös reboot&start Aminetista toimii hyvin (cachet saa pois ja voi valita OCS/ECS -piirit käyttöön).

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: