A600:n muistinmenetystä

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 12/2002 » A600:n muistinmenetystä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

mkl
Tiistaina, 5. marraskuuta, 2002 - klo 13.58:   
Ajattelin laittaa näytönohjaimesta kuumailmapuhaltimella irroitettuja SOJ-40 256k * 16 bit DRAMEJA 600:sen piirilevyllä olevien päälle. Meinas mennä hermot, kun oikosulkuja ja katkoksia tuli jatkuvasti, kun ei ollut tilaa juotella. Lopulta irrotin myös Amigasta piirit ja juotin kaikki 4 pinoon. Nyt pitäisi saada vielä tuo pino emolevylle muutaman johdon kera. Saa vaan nähdä toimivatko piirit enää luotettavasti lämpökäsittelyjen jälkeen. Kone on menossa tornikoteloon, ja vuorossa on näppis- ja hiiriadaptereiden kasaaminen. Samaan koteloon voisi laittaa toimettomana olevan toshibaläbbärin sisukset. Laitan KS-ROM kantaan joskus ISA-väyläkortin sekä liittimen mahdolliselle A500/2000-turbolle. 600:sen kuoret ja poweri myynnissä tori-osastolla.

 

mkl
Tiistaina, 3. joulukuuta, 2002 - klo 16.06:   
Laitoin juuri 42-pinnaisen SIMMistä irroitetun 2 MT:n EDO-piirin piirilevylle, oli kyllä raakaa hommaa. Mutta näyttäisi toimivan, ainakin kickstartin disketti tulee näkyviin.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: