Network PC

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 11/2002 » Network PC « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Mikko
Maanantaina, 4. marraskuuta, 2002 - klo 23.18:   
Moi. Tässä tulee se useimmiten kysytty kysymys hieman tavallista mielenkiintoisempana. Eli kaivoin kaapista a1200:sen ja siihen olen vielä aikoinani ostanut Network PC -kaapelin+softan. Eli data siirtyy rinnakkaisportin kautta. Vaan eipä pyörähdä softa käyntiin xp:llä ja uudella koneella. Jos jollain olisi joku vinkki tähän pulmaan niin kertokaapa ihmeessä!

 

Joanna
Maanantaina, 4. marraskuuta, 2002 - klo 23.40:   
Todennäköisimmin vika on siinä että softa olettaa Printteriportin PC:ssä olevan vapaasti minkätahansa ohjelman kätyettävissä kunhan vaan hakkaa oikeaa osoitetta raudassa. WinXP on hieman uudelleenlämmitetty painos Win2K:sta (joka taas on NT5 oikealta nimeltään) joten niissä tuollaiset asiat pitää hoitaa oikein käyttäen systeemin kutsuja.

Eli jos ohjelma ei toimi tuon takia auttaa joko ohjelman vaihto (saako uudempaa?) tai käyttöjärjestelmän vaihto vanhempaan. Joku Win98/ME voisi olla mahdollinen vaihtoehto.

Tietenkin voi olla että ohjelma on tehty tyhmästi ja sisältää ajoituslooppeja jotka yksinkertaisesti ovat aivan liian nopeita nykyprosessoreilla.. Mutta tähän on mahdotonta sanoa mitään varmaa ohjelmasta sen enempää tietämättä.

 

Jani Kuituniemi
Maanantaina, 4. marraskuuta, 2002 - klo 23.55:   
Kannattaa myös tarkistaa että kaapeli on sopiva Amigalle sillä jos en aivan väärin muista, niin Amigan centronic portti eroaa PC:n portista jonkun verran.

 

Mikko
Tiistaina, 5. marraskuuta, 2002 - klo 1.06:   
Kiitos vaan nopeista vastauksista. Se ohjelma tosiaan vaan kaatuu, en tiedä mikä vikana. Ja kaapeli on oikeanlainen, olen sitä aiemmin käyttänyt. Nyt harmittaa jo vanhan p90/win95 koneen myynti - sillä kun sujui tuo siirto ja kuusnelosen lerppujakin kirjoiteltiin iloisesti x1541(?)-kaapelia käyttäen. Vaan eipä ole lahjahevosta suuhun katsominen se on nyt sitten xp ja athlon - linuxin säätöönkään ei oikein aikaa/intoa löydy tällä hetkellä...

 

mikko
Tiistaina, 5. marraskuuta, 2002 - klo 1.18:   
Kiitos ja Anteeksi. Toimiihan se kun vähän konfiguroi. Ellen olisi vaivannut asialla jo muitakin, en ehkä olisi itsekkään tarpeeksi pähkäillyt.

 

mkl
Tiistaina, 5. marraskuuta, 2002 - klo 17.35:   
NT:ssä yleensäkään ei pääse vapaasti hakkaamaan ioportteja, ei ainkaan 4.0:ssa printteriporttia.

 

Janne Karppanen
Torstaina, 7. marraskuuta, 2002 - klo 17.19:   
Kokeilepa laittaa XP esiintymään 95:nä. Klikkaa oikealla hiiren napilla sitä ohjelmaa, valikosta properties/compatibility. Mitähän tuo olisi suomenkielisessä versiossa... ominaisuudet/yhteensopivuus?

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: