Sidien soitto & Sid4Amiga

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 10/2002 » Sidien soitto & Sid4Amiga « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 1.29:   
Ohjelma toimi joskus (Se amiga activen mukana saamani) kunnolla. Mutta päivinä muutamina ajatelin taas karsia SID-musa lääjäni mutta kappas kun yritän soittaa siihenhän se jumahti. Olkoon Ahissa asetettuna AD516, Delfina Lite. (mieluisin toisto laite AD516) mikä tahansa. Mutta sitten ajattelin ladata netistä uuden eipä mitään apua eikä versiokaan näytä muuttuvan 3.28:sista miksikään. ja uusin on 3.32 kait? Tuli eräässä kokeilun vaiheessa ilmoitus Failed Create Connection. En löytänyt ohjeista mitään vinkkiä mistä se johuisi tämä sillä uudella versiolla.

Eli mikäs voisi mättää ? ja jos et siinä osaa auttaa niin Millä voisi AHI rajapintaa käyttäen sidejä kuunnella filtterin kanssa mieluiten. Vai onko pakko luopua näin suuresta haaveesta. Älkää sanoko että siirrä ne C64:selle ja soita sillä sanon siihen että hehe ei ole C64:sta enään eikä ole ollut levaria koskaan... Vai pitääkö kohta koodata oma soitto ohjelma ? (vitsinä tämäkin niin myös TCP/IP stakki juttu siinä MIAMI jutussa) Ja lopuksi pahoittelut siitä että teksti on kamalaa luettavaa luulisin.

PS. Että taas minulla pulma toivon ette kyllästy. Ja miksikös en kysy koti kunnastani keneltäkään siksi kun olet kait kuntani ainoa aktiivi amigisti. ja niitä jolla lojuu kaapissa Amiga en tunne.

 

Pekka Nissinen
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 13.52:   
Outoa... Mulla ainakin tuo uusin Sid4Amiga:n beta versio pelittää vallan mainiosti. Lisäksi tuo uusin versio sisältää tuon DSP-hommelin, jolla saa mukavasti lisättyä noihin sid-viisuihin hiukan enemmän "syvyyttä". Eli masiina on BPPC200_040/25 ja äänikorttina tuo Prelude1200.
Eli tuosta Sid4Amiga:sta löytyy uusin versio (3.40b) suoraan täältä - http://www.heams.freeserve.co.uk/sid4amigappc/

 

JPQ
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 14.22:   
Sieltäs minäkin hain sain linkin Googlella.

 

Jupp3
Sunnuntaina, 27. lokakuuta, 2002 - klo 0.30:   
Onkohan uusin versio? Tekijähän on ainakin sähköpostitse joskus jaellut betaa...

 

JPQ
Sunnuntaina, 27. lokakuuta, 2002 - klo 14.39:   
Jupp3: tämäkin on beta. Enkä tämän takia viitsi mailia pistää ja oudointa oli se että ennen toimi muttei enään.

 

Pekka Nissinen
Maanantaina, 28. lokakuuta, 2002 - klo 10.24:   
Kyllä sen pitäisi olla uusin versio, ainakin mulle tuo Paul Heams laittoi mailia silloin kun tuo uusin versio oli ilmestynyt... Mies onkin kuulemma kehittelemässä tuosta kuumeisesti uutta AmigaONE-versiota. :)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: