Binaries

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 10/2002 » Binaries « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

uusavuton
Tiistaina, 22. lokakuuta, 2002 - klo 18.38:   
Lieneeköhän amigalle ohjelmaa jolla saisi katseltua bimääri-muodossa olevia kuvia. esim sfnet-tiedostoista löytyviä.Mime tyypeillähän sen kaiketi saisi kytkettyä selaimeen tai uutislukijaan.

 

JPQ
Tiistaina, 22. lokakuuta, 2002 - klo 20.08:   
se on Binääri ei Bimääri. Ja toiseksi tarkoitatko Windowsin tai OS/2:sen BMP:ia ? vai sitä tekstimuotoista X-Windows tekstinä esittetyä kuvaa. Ensimäisten päätehän on normaalisti .BMP Molemille löytyy Datatypet jota ainakin Multiview ja kait myös mystic view osa käyttää. Eli vähän lisää apua tännekin päin että saamme täsmä apua.

 

mkl
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 4.39:   
UUDECODE & UUENCODE uukoodattujen filujen purkamiseen. Voi etsiskellä:
http://ftp.wustl.edu/aminet

 

miksuh
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 14.54:   
Öh lähes kaikki kuvatformaatithan on binäärimuotoisia :)Itse en koskaan ole noita nyyssien binaariryhmiä käytettylyt, eli en tiedä onko ne kamat siellä just jotenkin uuencodattuna tai jotain...

 

uusavuton
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 18.06:   
No olkaamme tarkempia. Käytetään NewsCoasteria. Ladataan uutinen ja katsotaan. Näyttää aika epämääräiseltä. Mennään attacceihin ja todetaan uutisen sisältävän tekstiä ja paljonkin lisää tekstiä 7bit muodossa. Tämä lienee sitä win muotoa josta nyt on kysymyskin. jpeg-kuvat kyllä näkyy suoraan datatyypeillä. Eli jos tämä nyt on sitä X-win muotoa ,niin löytyisiköhän tuohon helppoa ratkaisua.

 

JPQ Tässä on se osoite.
Keskiviikkona, 23. lokakuuta, 2002 - klo 18.36:   
xwin muotoinen kuva jos se on liitteenä talteen. Se näyttää ihan tosiaan tekstiltä sehän on oikeastaan C koodia. ja uusi data type aminetista sopiva hakusana lienee XBM. ja nyt avaat multiviewin kun olet datatypen asentanut ja kappas kuvat aukeaa ikkunaan. Vaikea vinkki tiedän parempaa en vielä pysty luomaan. Eli voisitko pistää minulle mailiin malli tiedoston mieluiten alle 100kt. maili on tuon JPQ linkin takana tässä viestissä. Yritän tehdä diagnoosin. Ja auttaa paremmin paluu neuvot tulee tänne foorumille että kaikki voi nauttia niistä.

 

uusavuton
Lauantaina, 26. lokakuuta, 2002 - klo 17.42:   
Loppujen lopuksi UUdecodeX hoitaa homman.Menee vaan ihan minne
sattuu jne. eli opettelua vaatisi.Ei ihan helppo.Josta tietysti
olikin kyse.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: