Sakunetin etälukumahdollisuus

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 10/2002 » Sakunetin etälukumahdollisuus « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Esa Heikkinen
Lauantaina, 19. lokakuuta, 2002 - klo 19.56:   
Reilu vuosi sitten tarjosin modeemittomille ihmisille mahdollisuutta etälukea Sakunetin viestejä QWK-etälukuna e-mailitse liitetiedostoina.

Käytännössä lukijat saavat paketit kerran viikossa ja voivat lähettää vastauspakettinsa takaisin e-mailitse. Boxiin luodaan käyttäjätiedot siten, että viestit tulevat näkyviin normaalisti eli kaikki toimii kuten käyttäjä olisi itse hakenut QWK-tiedoston boxista.

Nyt olisi taas mahdollista päästä systeemiin mukaan. Tilaisuus on tarkoitettu varsinkin sellaisille käyttäjille, joilla ei enää ole modeemiyhteyttä ja sitä kautta mahdollisuutta soittaa boxeihin lukemaan Sakunetiä. Sakunetissä on yhä aktiivista keskustelua, mutta keskustelijoita ei ole kovin montaa. Ilmapiiri on kuitenkin sama leppoisa kuin aina ennenkin!

Joten jos olet kiinnostunut, ilmoittaudu tähän osoitteeseen A92F4BAF@netti.fi. Toimi nopeasti, sillä tämä osoite on voimassa vain muutaman päivän! Spämmereiden vuoksi käytän vaihtuvaa osoitetta webissä ja newseissä...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: