Monitoriswitcheistä

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 09/2002 » Monitoriswitcheistä « Edellinen Seuraava »

  Viestipolku Viimeisin lisääjä Viestit Viimeisin viesti
       

Kirjoittaja Viesti
 

Jani Kuituniemi
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 13.46:   
Mitä muuten moiset monitori switcherit maksavat ja mistä sellaisia saa?

 

J.
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 15.47:   
Monitoriswitcherin hinta riippuu aika lailla siitä miten hienoa tekniikkaa se sisältää ja kuinka laadukas se on. Itselläni on yksinkertainen kytkimellä vaihdettava boksi joka ei maksanut kuin parikytä egua mutta toisaalta kuvassa on lievää haamuilmiötä. EI kovin paha mutta havaittava. Hienot elektronisesti kytkettävät boksit maksavat jopa parisataa egua, mutta oletettavasti kuvanlaatu on parempi.

Noita löytyy mikroliikkeistä. Itse ostin tuon Oulun Serv-itistä.

 

Jani Kuituniemi
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 16.47:   
Tuollainen simppeli boxi riittäisi kyllä.. mahtaako tuo firma toimittaa
postitse?

 

Joanna
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 18.05:   
Jani: noita saa käsittääkseni ihan JKL:stäkin kun kävelee tietokonehuoltoon siihen kirkkopuiston nurkalle. Ellei hyllyssä ole niin tilaavat varmaan (+ välijohdot).

 

Jani Kuituniemi
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 18.37:   
Pitänee käydä kysymässä ensiviikolla sitten, olisi parille tuollaiselle käyttöä... siis tuohon hintaan ainakin. Ne mitä olen katsellut esmes verkkokauppa.comista niin maksavat tuonne sadan euron paikkeille eikä moisiin kyllä ole varaa, mutta jos parilla kympillä saisi niin voisi pari ostaa.

 

jPV
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 19.58:   
Sittenhän joku brittiläinen amigafirma teki sellaisia automaattisia monitoriswitchereitä, joissa kuulemma kuva ei kärsi juuri ollenkaan. Eli se osaa tunnistaa kumpi inputti on aktiivinen ja heittää sen päälle. Tiedä sitten onko noita tuotu Suomeen koskaan ja paljonko. Jos en väärin muista, niin oli jotain *mon-nimisiä.. bmon tai jotain.. ja oisko firma ollu peräti Eyetech.

 

JPQ
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 21.26:   
Kyllä noissa palikoissa tietääkseni hirveitä laatueroja.
Vaikka yhtään en ole omistanut.