Ongelmia CV64/3d:n ja CGX3:n kanssa

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 10/2002 » Ongelmia CV64/3d:n ja CGX3:n kanssa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Petteri
Maanantaina, 7. lokakuuta, 2002 - klo 14.23:   
Mistähän johtunee se, että ohjelmat, jotka itsessään toimivat ihan käyttisystävällisesti, eivät toimi näyttökortin kanssa? Tai itse ohjelmat kyllä toimivat, mutta uuden screenin avaamisen jälkeen näyttö vain pysyy mustana, eikä ruutuun ilmesty minkäänlaista grafiikkaa tms. Ongelma tuntuisi vaivaavan lähinnä doublebuffering-tekniikkaa käyttäviä ohjelmia, sillä esim. DarkNESs-emulaattori toimii aivan loistavasti, kun doublebufferoinnin kytkee pois päältä.

ModePro:n "Force to Planar"-optiolla ei ainakaan ole minkäänlaista vaikutusta, kuten ei myöskään CGX:n ENV-muuttujien säätämisellä (PLANES2FAST jne.) Olisikohan CybergraphX:n päivittämisestä nelosversioon mitään apua?

 

Jani Kuituniemi
Maanantaina, 7. lokakuuta, 2002 - klo 14.51:   
Mulla aina joskus tekee sitä, että NewMode kyllä promotoi sen ruudun, mutta joskus tulee näkyviin vaan kapea kaistale vasempaan laitaan sen sijaan että tulisi koko ruutu -- tähän auttaa kun pari kertaa LAmiga+M yhdistelmällä vaihtaa ruutuja.. pieni mutta ärsyttävä seikka.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: