Miami-probleemi

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 10/2002 » Miami-probleemi « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Janne Karppanen
Torstaina, 26. syyskuuta, 2002 - klo 20.38:   
Vaihdoin Internet-liittymäni Soneran kaapelitv-liittymästä ADSL:ksi. Windows-kone toimii asetuksia muuttamatta ADSL-modeemin perään kytkettyyn hubiin tökättynä, mutta Amigan Miami 3.0 alkoi valittamaan: "Your IP address could not be resolved, so Miami has to fall back to your IP address as your host name. Either your Internet Service Provider does not support reverse mapping of the SLIP/PPP ports, or there is a problem with the DNS servers." Ikkunan alareunassa on 'Cancel'-painike, jota painamalla nettiyhteys toimii normaalisti. Vääntäkääpä rautalangasta mikä nyt oikein on vikana ja miten pääsen eroon tuosta herjausikkunasta.

 

Jani Kuituniemi
Torstaina, 26. syyskuuta, 2002 - klo 21.30:   
Aika monet kaapelimodeemit ja ADSL-purkit tuppaavat tallentamaan tietokoneen verkkokortin MAC-osoitteen eivätkä suostu juttelemaan kuin kyseisen verkkokortin kanssa. Eli jos ensin on PC ollut kiinni, saattaa tuon ADSL-purkin muistissa olla PC:n verkkokortin MAC-osoite eikä se siksi halua jutella Amigan kanssa. Useimmat purkit voidaan kuitenkin nollata jotenkin, esmes ottamalla virta pois päältä puoleksi tunniksi jne.

 

Janne Karppanen
Sunnuntaina, 29. syyskuuta, 2002 - klo 22.13:   
En usko, että ADSL-modeemi (TeleWell 701B) kiukuttelee, koska cancelin painamisen jälkeen yhteys alkaa toimimaan. Sitäpaitsi molemmilla koneilla voi surffata samaan aikaan, joten eipä taida modeemi hyljeksiä Amigaa...

 

Jari Nieminen
Torstaina, 17. lokakuuta, 2002 - klo 18.10:   
Mistähän mahtaisi saada Miamin rekisteröidyn version? Laitoin A4000 (os 3.9) koneeseen Miamin, jonka latasin Aminetistä. Toimii ilman reksiteröimistäkin, mutta ilmeisesti pitäisi olla rekisteröity versio, että olisin päässyt Samba-konffauksissani eteenpäin.

Miamissa ollut hieno rekisteröintitoiminto kysyi kaikki tiedot ja olin valmis maksamaan pyydetyn summan, mutta palvelimeen ei saatu yhteyttä. Ja tuntuu, että ohjelmaa ei enää voi lainkaan rekisteröidä Miamin kotisivujen mukaan.

Mikä nyt neuvoksi?

 

miksuh
Perjantaina, 18. lokakuuta, 2002 - klo 17.41:   
Holger Kruse on nykyään töissä rebolilla ja lopettanut Miamin kehityksen :( Myöskin rekisteröinti on nykyään tolkuttoman hankalaa tai lähes mahdotonta. Kyllä kai satunnaisesti jotkut on onnistunu rekisteröinnissä, mutta hirveästi ei tuo tunnu Holgeria enää kiinnostavan...

 

JPQ
Perjantaina, 18. lokakuuta, 2002 - klo 17.59:   
Miksuh: Noh pitää hankkia tietoa ja TCP/IP stakki itse sehän ei liene
moni mutkainen tehtävä....

 

jPV
Maanantaina, 21. lokakuuta, 2002 - klo 21.09:   
No ei sellaista nyt ihan hetkessäkään tehdä, ainakaan hyvää sellaista :) Eikös OS4:n Roadshow:sta pitäny tulla myös Classic-Amiga versio? Sietäis kyllä ainakin... onhan se nyt perin noloa, jos ei laillisesti saa kunnon pinoa. Tosin kyllähän tota Genesistä saa vielä OS3.9:n mukana ainakin. Tiedä sitten miten tuohon Miamin tilanteeseen pitäisi suhtautua... ei oikein näytä siltä, että tulevaisuudessa tilanne muuttuisi yhtään paremmaksikaan sen osalta... että pitäisikö sitten katsoa läpi sormien sen laiton käyttö tms...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: