System requester

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 08/2002 » System requester « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

pete
Maanantaina, 12. elokuuta, 2002 - klo 18.06:   
Kun Workbench käynnistyy ja olisi aika vaihtaa näyttötila svga monitorille sopivaksi putkahtaa seuraava ilmoitys ruudulle "System requester:Intuition is attempting to reset the Workbench screen. Please close all windows, exept drawers" eikä näyttötila vaihdu ennenkuin valitse retry tai cancel. Miten tämän ilmoituksen voisi välttää, ettei tarvitsisi kahta monitoria pöydällä pitää? Käyttöjärjestelmänä on os3.9 ja näytönohjaimena Voodoo 3.

 

Tohtori AivoTurmio
Maanantaina, 12. elokuuta, 2002 - klo 18.43:   
Ei välttämättä kovin auttava vastaus, mutta katso startup-sequencea ja katso josko siellä on jokin ohjelma mikä kaynnistyy ennen tuota svga tapahtumaa ja kokeile vaihtaa tuo svga:han vaihto kyseistä ohjelmaa aiemmaksi.

Tuon varoituksen nimittäin ei pitäisi tulla kuin silloin jos jokin ohjelma on auki kuvaruutu tilaa vaihdettaessa ja käytännössä sen ohjelman ei tarvitse liittyä edes kuvan näyttämiseen millään muotoa.

Toinen vaihtoehto on etsiä jostain näppäinyhdistelmä jota voi painaa tuon Cancelin tai Retryn aktivoimiseksi. Itse en valitettavasti noita näppäinyhdistelmiä muista, kun en niitä käytäkään.

 

Jani Kuituniemi
Maanantaina, 12. elokuuta, 2002 - klo 19.13:   
ehkä joku patchi joka jättää CLI:n auki outputtia varten? run nil:ia peliin :)

 

jPV
Tiistaina, 13. elokuuta, 2002 - klo 10.08:   
lamiga-b on cancel ja lamiga-v retry

Kannattaa tosiaan katsella buutin aikana, että avaako joku ohjelma cli:n buutin yhteydessä pal-ruudulle.. josko sinne tulee virheilmoitus tai jotain muuta outputtia. run >NIL: -käskyllä tai QUIET optiolla tms saanee pois.

 

tomppa
Lauantaina, 17. elokuuta, 2002 - klo 14.34:   
Tosta tuli mieleeni semmonen jonkin aikaa häirinny pikkujuttu, että meikällä joskus pamahtaa buutissa ruutuun "KillPolPow" nimisen taskin aiheuttama Software Error. Muistaakseni illegal opcoden aiheuttama. Mitään haittaa tosta ei oo tuntunu olevan eikä se joka buutissa ilmaannu, mutta hieman häirittee. Kellään teorioita?

 

Jani Kuituniemi
Lauantaina, 17. elokuuta, 2002 - klo 23.36:   
Onpa erikoinen taski nimi.. ettei olisi virus joka ei toimi koneessasi? ;)

 

tomppa
Sunnuntaina, 18. elokuuta, 2002 - klo 16.19:   
Sitä meikäkin vähän epäili, eiks joku Polish Power niminen vekkuli ollut. Ikäviä nää yhteensopivuusongelmat. Ehkä se vaatii MMUn tai jotain...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: