Digikamerat ja Amiga

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 08/2002 » Digikamerat ja Amiga « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Frn
Torstaina, 8. elokuuta, 2002 - klo 18.28:   
Minkälaisia digikameraratkaisuja on käytössä Amigalla? Mikä on näppärin tapa siirtää tietoa kameran ja Amigan välillä? Esim USB-kortit näyttävät ilmeisesti tukevan ainakin SmartMedia kortteja. Parempi tietysti olisi, että kameran saisi suoraan kiinni esim. USB:lla. VHI-studiossa oli suoraa kameratukeakin, mutta mallit olivat vanhoja ja valmistus lopetettu. Uudemmissa kameroissa ei ole enää edes serial-liitäntää.

Hakusessa olisi joku luokkaa 3Mpikselin pieni digikamera. Onko ainoa keino hankkia USB-kortti ja siihen erillinen (esim) CompactFlash-lukija, vai onko näillekään vielä tukea? Ilmeisesti on myös jonkinlaisia IDE/SCSICompactFlash-adaptereita, jotka toimivat Amigassa?

Kuulin myös juttua, että jotkut uudemmat digikamerat toimisivat suoraan massamuistina, jolloin käytön pitäisi onnistua helposti. Onko tietoa tai kokemusta, mitkä kamerat olisivat tällaisia?

Otan mielelläni vastaan kokemuksia erilaisista yhdistelmistä. Kai nyt jotkut käyttävät digikameroitaan Amigalla? :)

 

JPQ
Torstaina, 8. elokuuta, 2002 - klo 20.36:   
Compact Flash lukijoita saa ide väylään vaatiin kortin vsihdon yhteydesä samutuksen (jopa pc:sessä ilmeisesti) enkä tirdä toimiiko amigassa.

Käyttää jotkut joo digikameraa amigassa sen tiedän. Ja mulla oli samanaiheinen viesti jossa skannereista kyselin olikohan siihen kaksikin vastausta. Ja itselle pitäisi huomenna tulla kamera tosin amiga tuen hankkiminen menee ensi kuuhun. Kamera on Olympus Camesia C2500L (ei mikään pikkukamera tosin ja vain 2,5megapikseliä) jos täällä sen uskaltaa sanoa...

Tuollainen sfnet.harrastus.valokuvaus.digi
uutisryhmä voisi olla avuksi.

 

KimmoK
Maanantaina, 20. tammikuuta, 2003 - klo 11.22:   
Enpäs taida sittenkään laittaa sitä 7650:aa ... ihan vain siksi että joutuisin sen digikameran ostamaan kuitenkin sen rinnalle...
(esimerkkikuvia netti pullollaan, esim: http://www.lehto.net/7650/ )

Mutta onko (lisää) käyttökokemuksia digikamerasta Amigassa?

Softaahan on, jotain:
amicamedia
aminet
IOSPIRIT VHI Studio

 

Jani Kuituniemi
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 10.14:   
Ainakin aminetissa olevassa Poseidon USB stackissa on USB massamuisti-tuki, joten kuvittelisin että USB kortilla ja Poseidonilla voisi tyrkätä tuollaisen uudehkon digikameran kiinni ja se automounttautuu workbenchille näkyviin.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: