Assembly 2002 - tuli ja meni

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 08/2002 » Assembly 2002 - tuli ja meni « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

jPV
Sunnuntaina, 4. elokuuta, 2002 - klo 20.45:   
Mielenkiinnolla seurailin viikonlopun univelkaa keräten Assyjä netin välityksellä ja ihan hyvä maku noista partyistä jäi suuhun. Ainoana asiana jäi vaivaamaan demokompon yksipuolisuus; vain PC-tuotoksia oli mahtunut mukaan ja niistäkin yhtä Linux-produa lukuunottamatta muut pyörivät Windowsilla. Intro-kompoissa oli sen sijaan enemmän mielenkiintoa amigistien kannalta. 64k-introissa oli Potionin PPC+W3D intro, joka sijoittui toiseksi PC-introjen joukossa. 4k-introt olivat taas Amigan juhlaa Exploderin voittaessa kovatasoisen ja runsaslukuisen kompon Amiga-introllaan. 3. ja 6. sija menivät myös Amigalle. Tulokset ja tuotokset löytyvät esim. osoitteesta http://jpv.wmhost.com/releases . Assemblyjen kotisivulta ja scene.org:sta löytyy myös suurin osa Amiga-tuotoksista.

 

jPV
Tiistaina, 6. elokuuta, 2002 - klo 2.23:   
Ja perkule, jos joku ehti imeä Potionin voittajaintron ennen 6.8., niin siinä delfina versiossa on virus. Kantsii poistaa virus tai imuuttaa puhdistettu versio mun sivulta uudestaan.

 

JPQ
Tiistaina, 6. elokuuta, 2002 - klo 15.11:   
n/a 2.0 MikroKosmos by Juha-Pekka 'JPQ' Kuusela

Tuokin Instrumenttaali entry on amigalla sävelletty tosin puucella Mp3:seksi puristettu ja kaapattu. Ja taas haluan mielipiteitä... Huom. on Ambienttia ja vain sävellyksestä olevia mielipiteitä en äänenlaadusta.

 

zipper
Keskiviikkona, 7. elokuuta, 2002 - klo 8.40:   
Tuossa eilen kun lopetin tämän palstan lueskelun Voyagerilla ja siirryin IBrowseen, niin se alkoi tahmoa kummasti. No, kun rohkeasti en ole tavallisesti pitänyt virustorjuntaa päällä, pahoin aavistuksin heitin VirusZ:n päälle ja alkoihan löytyä eli toistasataa saastunutta tiedostoa toistaiseksi. Täytyy jatkaa siivoamista tänään ja suhtautua ladattuihin tiedostoihin hiukka neuroottisemmin taas...

 

jPV
Keskiviikkona, 7. elokuuta, 2002 - klo 13.14:   
zipper: joo, kyllä kannattaa tarkastaa säännöllisesti. Mielellään kaikki kokeiltavat ohjelmat ja ajaa jotain virustutkaa taustalla. Tuon Potionin intron viruskin oli peräisin kompokoneesta, jonka muistinkulutusta oli jo ehditty ihmettelemään, mutta kukaan ei ollut tarkastanut viiruksia. Oli kuulemma gcc:llä käännettäessäkin haukannut aika paljon enemmän muistia mitä olisi pitänyt.

 

zipper
Keskiviikkona, 7. elokuuta, 2002 - klo 13.22:   
Jep, mullakin oli hävinnyt liki 30 megaa, kun
huomasin tilanteen. Laiskuus tuottaa lisäharmia -
tosin meni kai pari vuotta ilman virusongelmia.
No täytyy kai pitää tutka käynnissä koko ajan.

 

Tohtori AivoTurmio
Maanantaina, 12. elokuuta, 2002 - klo 19.22:   
JPQ: Tässä pyytämääsi kommenttia kipaleestasi.

Ensimmäinen asia mikä pistää korvaan on kautta Kappaleen oleva ohuus.

Suosittelisin esimerkiksi ihan vain bassohurinan laittamista taustalle, niin kappale olisi heti paksumpi ja täyteläisempi.

Toinen mikä otti korvaan oli kappaleessa oleva sekavuus. Siihen olisi voinut ihan jo pelkillä näilläkin äänillä saada sellaisen selkeämmän punaisen langan, joka aiheuttaisi myös sen, että olisi kiva kuunnella sitä "tarinaa" uudestaankin.

Ja kolmantena pisti korvaan hosuminen. Vähän hosuit aina uuden sävelen laittamisessa, kyllä siinä olisi pidempäänkin kärsinyt odottaa ennenkuin seuraavan sävelen pistää kehiin.

Muuta ei ainakaan samantien korvaan ottanut.

Ihan ok:n Kuuloinen sinänsä. Itseasiassa kuulisin mielelläni lisääkin sävellyksiäsi.

 

IKE
Perjantaina, 16. elokuuta, 2002 - klo 16.31:   
jPV: No minua jäi kyllä vaivaamaan lähinnä se että wm streami ei toiminut käytännössä ollenkaan. Lähinnä tapahtuman alussa toimi pari tuntia, kun tapahtuma kesti taas neljä päivää. Monilta jäi näkemättä siis Assembly (IRC-kanavien #AssemlyTV, #Asm02, #Assembly ja MBnetin kuvapuhelinchatin mukaan). AssemblyTV:n slogani "you ain't seen nothing yet" piti siis todellakin paikkaansa. Valitettavasti. Persiistä tämä tämmöinen. Toivottavasti saavat ensi vuonna paremmin toimimaan.

 

Jupp3
Keskiviikkona, 28. elokuuta, 2002 - klo 20.15:   
Kaikilta sitte produja ens assyille :)

Amiga takaisin kunniaan; Boing-pallo näkyi vain kahden kilpailun voittajissa :)

 

JPQ
Keskiviikkona, 28. elokuuta, 2002 - klo 20.36:   
Jupp3: Joo yritetään mutta milläs kompotyöt saan paikalle? jos löytyisi rehellinen toimittaja Nimimerkki Köyhä. Ja huom. tehkää näyttökorttia tukevia please... Mutta ei kiitos PPC:lle kun ei ole sellaista luksusta.

 

Jani Kuituniemi
Keskiviikkona, 28. elokuuta, 2002 - klo 21.24:   
Kannatetaan, 060+RTG+Warp3D tuki kiitos,
hyödyntäkää 3D hardwarea kun semmoista on
vaikka sitten wild-compona ;)

 

JPQ
Torstaina, 29. elokuuta, 2002 - klo 2.52:   
3D kiihdystä saa käyttää jos CV/643d tiittää.

 

Tatu Tamminen
Torstaina, 29. elokuuta, 2002 - klo 19.46:   
Kyllä mielestäni pitäisi ppc:tä tukea, koska m680x0 on tautisen hidas. Kaksi versiotahan helposti kääntää ainakin c-kielisestä listauksesta.. AGA pitäisi jo unohtaa.

 

Anu Seilonen
Perjantaina, 30. elokuuta, 2002 - klo 9.15:   
Sakuun ei muuten ole tullut vielä yhtään Assembly 2002 -juttua. Joku varmaan voisi korjata asian? Julkaisupäivä 8.9., jutut toimitukseen mielellään 4.9. mennessä. Korjauksen voipi lähettää tänne: thoriel@sci.fi

 

JPQ
Perjantaina, 30. elokuuta, 2002 - klo 13.59:   
Ei muuta viikaa AGAssa minusta minun oloissa patsi se että TV:stä enään saa hyvää kuvaa TV puolle & mustaa mustaa Amiga puolelle. Ennen sai mutta telkka onkin Philips tämä on äänenlaadun puutteen lisäksi kolmas pulma telkassa käyttöliittymä etupaneelissa on hirveä. PPC tuki voisi olla tietenkin niin että käytetään jos on.
Noita raportteja ASM02:sta kiitos.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: