BurnIt -ongelma?

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 08/2002 » BurnIt -ongelma? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Tapola
Tiistaina, 16. heinäkuuta, 2002 - klo 20.39:   
Kertokaapas viisaammat mikä menee pieleen:

ostin Boogielta Burnit 2.65 -softan, ja olen kokeillut parilla eri CDR-asemalla polttoa. Tulos on aina sama, levylle ei pääse mitään. Sama tulos datalla ja audiolla.

No, ajattelin tietysti etteivät asemani (Philips PCCDRW1610 ja Sony CRX185i)ole tuettuja, ja hankin työpaikalta tuetun HP8100+ CDR-aseman lainaan. Ei toimi. Valitsemalla HP8100 -ajurin, (koska automaattitunnistus ei toimi?!?), saan kirjoitusvaiheessa ilmituksen: "Scsi unit reports error while write blocks illegal request: invalid field in cdb"

Auttakaa harrastelijaa, kun itse en enää keksi mitään. Dummy-write tietysti oli off, ja emu-write pois päältä. Hassua muuten että Hp:llä (kuten noilla muillakin) jokin toinen ajuri (MMC?) ei edes herjaa mitään, ja kaikki näyttää toimivan OK, paitsi se ettei levylle päädy mitään.

Koneesta:
A4000D+CV3D, n50MB Ram, OS3.9+ BoingBag 2
Cyberstorm MkII 060@60MHz (upgraded from an ERC040, thank you mr. Bill Toner! :) )
Ja IDE-liitännäisiä asemia on kokeiltu.

Tapola

 

Esa
Keskiviikkona, 17. heinäkuuta, 2002 - klo 14.11:   
No minulla on sekä BurnIt että MakeCD demo. En ole saanut BurnIttiä kirjoittamaan mitään Sony S??? RW asemalle, mutta se suostuu lukemaan tuota asemaa. Samaten luku kahdelta muulta lukevalta asemalta nnistuu, joten minä sitten teen niin, että kerään BurnItillä haluttavat datat kovalevylle ja poltan ne sitten MakeCD:llä (demo sallii 10 musiikkikapalettakin)

Kyselin aikoinaan BurnItin tekijältä mitä hän suosittelee, ja ainoa vastaus oli kokeilla kaikilla muilla ajureilla. Yksikään ei toiminut minun asemani kanssa, joten seuraavaan kyselyyn ei tullut mitään vastausta.

 

jPV
Keskiviikkona, 17. heinäkuuta, 2002 - klo 16.48:   
Joskus vanhemmalla BurnIt:llä kokeilin paria IDE-asemaa, mutta en saanu toimimaan. Arvelin silloin sen suosivan SCSI-asemia, mutta tiedä sitten. Eipä ole tullu kokeiltua nyt SCSI-aseman hommattuani. BurnIt oli muistaakseni 2.30, eikä niin laillinen... MakeCD on sen sijaan toiminut minkä tahansa aseman kanssa, jonka koneeseen olen heittänyt, ja muutenkin pätevä ja yhä kehityksessä oleva softa. Demoversiollakin pääsee pitkälle sillä ainoat rajoitukset ovat audiotrackien lukumäärä sekä datalevyjen nimi (jonka voi kiertää useammallakin tavalla, jos niin haluaa). Itselläni on se kuitenkin laillisesti GE:ltä ostettuna, rekisteröinnit sun muut sujuivat vaivattomasti.

 

JPQ
Torstaina, 18. heinäkuuta, 2002 - klo 15.30:   
jpv: tääläkin on laillinen MakeCD. Eikä ollut rekisteröinti vaikeuksia. Toivotaan kun tulee SoundFX:än vuoro ei tule vieläkään pulmia. Samoin toivon ettei tule Delfina Flipperin ja Micronik ZI-väyläkortin kanssa pulmia kun kortti julkaistaan... Ettei tarvitse väyläkorttia ja tornia uusia.

 

Tapola
Torstaina, 18. heinäkuuta, 2002 - klo 22.26:   
Kiitos vinkeistä, tänään ensimmäiset tiedostot siirtyivät levylle asti - MakeCD3.1 demolla!

Taitaa käydä niin että BurnIt on palautettava ja vaihdettava MakeCD:hen. Harmi että MakeCD:n käyttöliittymä on jotenkin outo.

Onko kokemuksia Xsurf -korteista poltossa (tai verkossa), jos vaikka tulee innostuttua?

Tapola

 

jPV
Torstaina, 18. heinäkuuta, 2002 - klo 23.08:   
Kannattaa hakea myös uudempi MakeCD demo osoitteesta http://makecd.core.de . 3.2c taitaa olla uusin... vai toimivatkohan noi betatkin rekisteröimättä, uusin on 3.2d beta 9.
MakeCD:n käyttöliittymä on aluksi vähän outo, mutta se on kyllä ihan pätevä kun siihen tottuu ja oppii käyttämään. Ainoa isompi puute on cd:lle menevän hakemistorakenteen huono muokattavuus.

Itsellä ei ole kokemusta Xsurf:sta, mutta muutamilla tiedän olevan/olleen eikä valituksia ole kuulunut...

 

Hooligan/DCS
Perjantaina, 19. heinäkuuta, 2002 - klo 0.20:   
Itseasiassa kyllä sen MakeCD:n guin oppii aika nopeasti. Itsekin käytin kyseistä ohjelmaa ekaa kertaa ja poltto onnistui ilman kummempia ihmettelyjä noin viiden minuutin tutkimisen jälkeen.

 

JPQ
Perjantaina, 19. heinäkuuta, 2002 - klo 18.34:   
Kaikille: Kyllä tuo äänen kaappaus puoli oli hämärä kun kesti hetken ennen kuin keksin miten se äänidatan kohde määritellään.

 

Jupp3
Sunnuntaina, 11. elokuuta, 2002 - klo 2.32:   
Juu, mutta kun sen oppii, niin esim. koko CD:n kopiointi WAVeiksi on luvattoman helppoa... Ja polttaahan toi Audiota vaikka suoraan mp3:stakin :)

Niin... Toi HP 7200 alkaa nyt toimia entistä huonommin... Enää ei polta DAO:ta, eli pelkkä TAO on käytössä, jakun tuo ei sulje TAO-levyjä niin ne eivät toimi millään muulla asemalla...

Kuten varmaan jo arvasitte, uuden aseman osto olisi nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan :)

Paikallisella PC-liikkeellä olisi LG:n asemia, ihan hyviltä vaikuttivat ominaisuuksiltaan & hinnaltaan, ja DVD-combokaan ei pahan hintainen ollut...

Mutta olisko kellään kokemusta moisista Amigalla MakeCD:llä? Ei oikein viitsisi ostaa vain sen takia, että kokeilisi, toimiiko edes (Melko varmastihan toimii, mutta...)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: