Microvitec 17" rikki (tyyppivika?)...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 07/2002 » Microvitec 17" rikki (tyyppivika?) « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

icaros
Torstaina, 11. heinäkuuta, 2002 - klo 15.08:   
Monitorin kun pistää päälle, se vain naksuu (riippumatta siitä onko kuvasignaalia, vai ei). Äänen lähteenä on ilmeisesti se rele, joka naksahtaa sammutettaessa, päälle laitettaessa ja näyttötilaa vaihdettaessa. Myös powerledi vilkkuu ja naksahdusten väli on n. 0,5 sekuntia (jos se jotain auttaa :).
Käsittääkseni kyseessä on tyyppivika. Uutisryhmissäkään ei selkeää vastausta ollut. Jotain vaan, että PSU:lle tulee sammutussignaalia, vaikka ei pitäisi... tai jotain sinne päin. Mikäköhän osa pitäisi vaihtaa, onko jollain tietoa/kokemusta? Ko. malli on kuitenkin toimivana sen verran hyvä, ettei sitä pois kannata heittää.

 

Hooligan/DCS
Torstaina, 11. heinäkuuta, 2002 - klo 16.07:   
Mulla on vitec 17" on katkonut virtaa jo jonkin aikaa ja himmentänyt sillon tällön näyttöä. Hetken aikaa kun antaa lämmetä niin pelaa ihan passelisti. Neuvoja tähänkin suuntaan kiitos jos sellaisia on jaettavissa.

 

JPQ
Torstaina, 11. heinäkuuta, 2002 - klo 16.25:   
Kaikille sitä paitsi microvitek osaa asioita mitä monet muut eivät. Kuten ainakin eräät osaa video tilat.

 

Teppo
Maanantaina, 22. heinäkuuta, 2002 - klo 11.15:   
Kyseinen ääni tulee näytön virtalähteestä.. Epäilisin että kyseisessä mallissa on hakkuripoweri.. vaikeaa korjata ilman oskilloskooppia ja todella vahvaa tietämystä mitä tekee..

Yleensä kannattaa tarkistaa isot transistorit ja jännitteen tasot powerin ensiö-puolella.. tarkempaa analyysiä vaikea antaa, kun ei näe k.o vehjasta livenä..

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: