Mekka&Symposium 2002

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 04/2002 » Mekka&Symposium 2002 « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Tripper
Tiistaina, 2. huhtikuuta, 2002 - klo 18.57:   
M&S 2002 oli kyllä allekirjoittaneelle sen verran kiva kokemus, että ensi vuonna matkani varaan hyvissä ajoin :)
Potionin intro oli ihan loistava, samoin lähes kaikki muut Amigaentryt.
Tykkäsin itse myös Creative Mindsin ja MadWizardsin demoista. CM demo oli PowerUP-kamaa, joten en sitä viime yönä jaksanut kokeilla. Toimiiko PUP-emulaatiolla?

No mutta.. avasin keskustelun, jotta ihmiset voivat heitellä kommentteja :)

Resultit täällä --> http://ms.demo.org/2002/results2002.txt

ja vaikka ftp.scene.org:sta demoja.

 

jPV
Keskiviikkona, 3. huhtikuuta, 2002 - klo 0.30:   
ftp.scene.org on aika tukkoinen, mutta ainakin toistaiseksi tuotokset saa myös www.gbar.dtu.dk/~c960502/ms/ -osoitteesta. Toki kaikki löytyvät myös skene-orientoituneista purkeista sekä ftp-saiteista.

M&S-partyillä pitäisi kyllä joskus päästä käymään... se on viimeinen iso demoskene-party, joka ei ole täyttynyt pelaajista. Itseasiassa siellä taidetaan jopa filtteröidä pelien paketit LAN:sta eikä pelaajiin muutenkaan suhtauduta kovin suopeasti (: Muiden partyjen muuttuessa pelitapahtumiksi M&S vetää yhä enemmän skeneporukkaa ja tänäkin vuonna siellä näytti olevan "kaikki" ;)

Mitä tänä vuonna julkaistuihin tuotoksiin tulee, niin itselläni jäi paras maku Reasonin [Mind][Matter][Electricity]-demosta, joka oli viimeistelty ja tyylikäs. Toki TBL:n voittajademo Little Nell:kin oli vaikuttava. Valitettavasti meidän (RNO) demon kanssa tuli hirveä kiire ja se jäi vähän keskeneräiseksi, mutta suosittelen silti katsomista ;)

Pääsiäisen aikaan pidettiin myös The Gathering -tapahtuma, josta tuli myös muutamia hyviä tuotoksia. Varsinkin introt (4k:n ja 64k:n) ovat katsomisen arvoisia. Demoja ei vielä löydy kaikkia, mutta Ephidrenan dentro oli ihan hyvä myös.

 

JPQ
Keskiviikkona, 3. huhtikuuta, 2002 - klo 1.45:   
Kiitos tuosta uudesta linkistä pääsem edes joskus nuo demot näkemään toki lataan muutakin kun ehdin.

 

Tripper
Torstaina, 4. huhtikuuta, 2002 - klo 11.14:   
Annissa oli myös linkki siellä M&S-keskustelussa (www.ann.lu). Nyt laiskana en jaksa sitä hakea, mutta jos epätoivoisesti haette demoja (ja tuo yllämainittu Looniesin linkki kusee), niin varmasti jaksatte sen etsiä :)

Vielä Creative Mindsin demo katsomatta.. mites nyt sainkaan puhtaan PUP-systeemin, kun tästä on aikaa viimeksi sitä testatessani? PUP-emulaatiolla demo latailee ja kun pitäisi alkaa jämähtää siihen.
Tämä oli kyllä ehdottomasti katsomisen arvoinen.. sellainen mielikuva jäi.

 

Tripper^Reason
Torstaina, 4. huhtikuuta, 2002 - klo 11.18:   
JPV: Juu, olihan meiän demo viimeistelty :-) Siis kun Kufa sitä koodas lähes tauotta siellä paikanpäällä vain viimeistelläkseen (+pari efuu ja end-scroller). Teki se hianon nature-landscapenkin, mutta otti pois koska ei sopinut kokonaisuuteen..ja uutta väsäämään.
Reasonin demoja on sitten tulossa lisää lähitulevaisuudessa. Watch out :)

 

kure / RNO
Torstaina, 4. huhtikuuta, 2002 - klo 16.48:   
jeah oli kyllä törkeen hyvä party. Ilmatkin suosivat tänä vuonna :) Halpaa makkaraa ja 'virvoitusjuomia', paljon kavereita ja skenereitä yleensäkin ympäri maailmaa.

Kelpo Amiga-produja. Mawin kompossa näytetty demo oli siisti. Valitettavasti kompokone kusahti(?) kompon lopussa ja Mawin toinen demo jäi näyttämättä - kuulemma näytettiin PC-demokompon jälkeen.. Potionin intron toka partti on über siisti vocodereineen!

Joo meiän Electroluxus-demo jäi "hieman" bugiseksi, toivottavasti fiksattu versio tulee joskus. No, "rikotaanhan" siinä sentään maailman ennätys :D Reasonin demo yllätti positiivisesti, ja se olisi saanut olla korkeammalla sijalla.

Jingle/15sek musakompo oli hauska, ts. hyvä idea. Eikä kerennyt kyllästymään biiseihin :) Itse sijoituin yllättäen neljänneksi, jippii.

Kuvia reissusta löytyy muun muassa
http://deeq.wmhost.com/pix/scene/Mekka2002/
http://deeq.wmhost.com/pix/scene/Mekka2002/kure/
http://www.slengpung.com
ja http://ms.demo.org :ssa on lisää linkkejä.

 

crazywild
Perjantaina, 5. huhtikuuta, 2002 - klo 18.00:   
Täältä löytyy demoja divx muodossa - muunmuassa tuo TBL:n voittajademo. Ihan kiva juttu esim. mulle koska mun Amigassa ei enää uudemmat jutut pyöri. Toisaalta on huvittavaa että n.240 kilon c-64 demo liikkuu nyt satamegaisena huonolla kuvalla :)

ftp://ftp.gathering.org/Amidemos/

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: