Amigan roolipelit

Saku-foorumi » Classic Amiga » Pelit » Viestit 2002 » Viestit 06/2002 asti » Amigan roolipelit « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Pelaaja
Maanantaina, 25. helmikuuta, 2002 - klo 17.57:   
eli siis onko hyviä roolipelejä amigalle?
Lähinnä kaipaisin Jotain pc puolelta falloutin tapaista tai sitten diablo yms. yms.
Sen lisäksi kysyisin jotain hyvää jalkapallo managerointia onko tietoa? Okei okei kaikki on maku asioita mutta kuitenkin...

 

Jarkko Pienimäki
Maanantaina, 25. helmikuuta, 2002 - klo 18.19:   
no, uusia ei taida pahemmin olla paitsi jokunen vuosi sitten ilmestynyt The Prophet ja Evil´s Doom, tietysti on myös Nethack, ADOM, Angband ja sen monet variaatiot mutta The Prophetin ja Evils Doomin hyvyydestä en tiedä mutta ainahan on Dungeon Master, Chaos Strikes Back, Ultima5, Ultima4 ja muut klassikot kuten EOB1&2 etc.

 

Teemu I. Yliselä
Maanantaina, 25. helmikuuta, 2002 - klo 21.00:   
Jalkapallomanageripelejähän aikoinaan ilmestyi Amigalle varmaan kerran kuussa tahdilla. Itseltä löytyy Championship Manager 93 (paljon detaljia, mutta kohtuu helppo), Premier Manager 3 (todella haastava) sekä Player Manager (se ikivanha Kick Off-pohjainen). Muita nimiä, joita tulee mieleen, on ainakin Ultimate Soccer Manager, Tactical Manager, The Manager (:)), Super League Manager ja...onhan noita. Sitten tietysti SWOSissakin on se alkeellinen managerointipuoli.

Tuota Champ Mania tuli aikoinaan pelailtua aivan kohtuuttomia määriä. Enpä ihmettele, että kyseinen pelisarja on nykyisin kaikkien aikojen parhaiten myynyt PC-pelisarja.

 

J.
Tiistaina, 26. helmikuuta, 2002 - klo 9.27:   
Mitä roolipeleihin tulee en suosittele kokeilemaan ainakaan Nethackia. Amigan Nethack 3.3.1 on täysin epäpelattava, koska se ei suostu pysymään pystyssä. Angbandista suosittelisin ehkä Pernangbandia, se kun tuntui pikaisella kokeilulla ihan mielenkiintoiselta. Tosin en saanut savea ladattua jostain syystä (?) eli ehkä se ei ole hyvä valinta.

Oma valintani noista olisi ADOM. Ei ole ollut ongelmia 1.0.0:n kanssa, ei ole kaatunut kertaakaan pitkän käytön aikana (tosin hahmo on. Monesti) ja on mukava pelata WB:ssä ikkunassa isolla resolla isolla fontilla.

 

Mika Hanhijärvi
Tiistaina, 26. helmikuuta, 2002 - klo 11.57:   
Parhaita roolipelejä Amigalle on musta Ishar-sarja, varsinkin Ishar 3. On aivan loistava peli. Samaten Black Crypt on hyvä, vaikkei Ishar-sarjan tasolle pääsekään.

 

Petteri
Keskiviikkona, 27. helmikuuta, 2002 - klo 12.36:   
Ultima 6 voisi myös olla kokeilemisen arvoinen peli. Angbandeista CthAngband (Cthulhu-Angband) on oma suosikkini.

 

IKE
Sunnuntaina, 31. maaliskuuta, 2002 - klo 19.21:   
Kylläpäs kannattaa kokeilla Nethackkia. Uusin versio 3.4.0 tuntui jo ihan vakaalta.

 

J.
Tiistaina, 2. huhtikuuta, 2002 - klo 9.43:   
IKE: 3.4.0 voi kyllä olla vakaa (en ole kokeillut) mutta 3.3.1 on täysin epäpelattava. Se kaatuilee jatkuvasti ja toimii muutenkin epävarmasti. Melkein kuin pelaisi jotain Win3.0-peliä...

 

IKE
Maanantaina, 8. huhtikuuta, 2002 - klo 16.34:   
J.: Juu. 3.3.1 kannattaa jättää väliin ja kokeilla uusinta 3.4.0.

 

J.
Maanantaina, 22. huhtikuuta, 2002 - klo 11.40:   
Joo, on tullut kokeiltua jonkin verran tuota 3.4.0:aa mutta se ei kolahda samalla tavalla kuin ADOM. ADOM on kyllä meikän ykkösvalinta (tosin en ole sitäkään pelannut vähään aikaan). Ei NH huono ole mutta olen kai tottunut liiaksi ADOMiin...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: