A2000 ja A500:n näppis

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2002 » Viestit 02/2002 » A2000 ja A500:n näppis « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Flux
Sunnuntaina, 10. helmikuuta, 2002 - klo 0.49:   
Ostin B2000:n, mutta mukana ei tullut näppistä. A500:n ohjekirjan skemojen avulla laitoin A500:n näppiksen, mutta näppisreset vaatii lisäsysteemejä toimiakseen. Aluksi laitoin näppikseltä tulevan reset-signaalin garyn 5-nastaan. Homma ei toiminut alkuunkaan, syynä se, että emolta tuleva signaali on jäykähkö 1-tila ja näppis ei jaksa vetää sitä 0-tilaan. Sitten otin 5-nastan jalan ilmaan ja laitoin sen näppikseen 4.7k ylösvetovastuksen kera. Jo alkoi toimia, mutta power-up:ssa tuli guru ajoittain. Emon logiikalta tulee kaiketi power-up -viive.

Lopuksi laitoin ylösvedon 5v:n tilalle alkuperäisen 5-nastan signaalin ja homma alkoi toimia. Onko systeemini hyvä? Olisiko kytkentä löytynyt netistä valmiina?

http://www.tpu.fi/~pepesa/a2000.jpg
Tuossa on kuva kytkennästäni. Sininen johto menee A500:sta otettuun näppikseen. Kulkee siististi näppisliittimen kautta, sillä otin käyttöön näppisliittimen N/C-nastan.

Ruskea johto menee garyn kannan 5-nastaan (menee alapuolelle, jonne se oli helpompi tinata).

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: