Amiga Inc. Amiga-käyttäjän näkökulmas...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2001 » Viestit 03/2001 » Amiga Inc. Amiga-käyttäjän näkökulmasta « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Terho Henriksson
Maanantaina, 26. helmikuuta, 2001 - klo 16.29:   
Miten koet Amiga Inc.:n uusien omistajien hallussa. Ovatko asiat mielestäsi muuttuneet Amigan huippuajoista parempaan tai huonompaan suuntaan, kun ajatellaan amigistien tukea, tuotejulkistuksia ja PR:ää? Onko Amigan Developer-network onnistunut palvelu ohjelmoijan kannalta? Entä www.amiga.com, onko se tarpeeksi hyvä informaation lähde maailmalle Amiga Inc.:sta?

 

Puhis
Tiistaina, 27. helmikuuta, 2001 - klo 13.31:   
Plussaa on se, että turhia lupauksia on karsittu. Nyt pyritään julkistamaan vain varmoja tuotteita, tosin muutamia floppejakin on näkynyt.
Mielestäni Amigalla on nyt hyvät mahdollisuudet, mutta silti vähän epäilyttää: onko Amiga Inc. touhussa mukana enemmän tunnetta kuin järkeä?
Ainakin nyt Amiga on saatu muutamissa merkittävissä uutisryhmissä mainituksi.

 

Tripper
Tiistaina, 27. helmikuuta, 2001 - klo 16.04:   
Tunnettakin on hyvä olla mukana, muuten sieltä tulee niitä "järkeviä massatuotteita", jotka ei siis eroa muista vastaavista kokoonpanoista lainkaan. Itse jotenkin kaipailen edelleen jotain HW-kokoonpanoa joka olisi uniikki muihin verrattuna.. mutta Amiga Inc. kun nyt on softafirma.

 

Janne Sirén
Tiistaina, 27. helmikuuta, 2001 - klo 21.06:   
Mielestäni Amiga Inc.:n suurin ongelma on niin sekalainen PR että se saa epäilemään firman kykyjä tuottaa tulosta - etenkin hyvää tulosta. Voihan olla että nämä epäilyt ovat vääriä, mutta... Katsellaan. :-)

 

Terho Henriksson
Perjantaina, 16. maaliskuuta, 2001 - klo 11.24:   
Mun mielestä Amiga Inc.:n pitäis valmistaa jotain tuote-esitteitä yms., joita vois jakaa kiinnostuneille henkilöille ja sitä kautta PR-puolta saisi yhtenäistettyä.

Liiallista hypettämistä kannattaisi myös välttää. Nykyajan käyttäjiä on vaikeata hämätä tuolla tapaa - tarvitaan jotain konkreettista. Tässä tuli mieleen Windowsin asennuksen aikana ruutuun tulevat viestit "Entistä helppokäyttöisempi / nopeampi yms. käyttöjärjestelmä". Parempi on sensijaan demonstroida ja näyttää että asiat ovat todella niin.

 

Kimmo Kannala
Perjantaina, 16. maaliskuuta, 2001 - klo 11.36:   
Minusta tuntuu että Amiga Inc:n PR on tarkoituksellisesti niin sekavaa kuin se on, ikäänkuin eräänlainen "stealth mode". Ja toisaalta Amigistit ovat nykyisin sellaisia että ne hirttää Amiga Inc:n väen balleista jos niillä lipsahtaa yksikin väärä sana/valhe jossain tiedotteessa.
Eiköhän niillä AmigaDE asiakkaisiin ja rekistöreityneisiin developereihin ole kuitenkin fiksummat yhteydenpidot, toivottavasti.

 

HTUH
Torstaina, 22. maaliskuuta, 2001 - klo 18.12:   
Elikkäs onko ymmärrettävä Amiga Inc:n PR osaston olevan repästy suoraan jostain Dilbert sarjakuvasta ?

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: